Bye Bye Monstre

| 0
Quan:
27 de novembre de 2021 – 31 de desembre de 2021 tot el dia
2021-11-27T00:00:00+01:00
2022-01-01T00:00:00+01:00

Dagoll Dagom presenta Bye Bye Monstre, el primer musical de la companyia per a tota la família!

El nou musical de la companyia està inspirat en la situació de confinament que hem viscut aquest últim any. És un homenatge als més petits de casa i també un comiat a la pandèmia, ara que sembla que comencem a veure la llum al final del túnel.

Imagineu la situació: pels carrers de totes les ciutats hi ha un Monstre molt perillós, capaç d’entrar en secret a les cases i deixar la gent adormida. Us sona, aquesta situació? Com tots els nens, la Berta ha de seguir una sèrie de normes per a protegir-se. Això vol dir tancar-se a casa amb la seva família… L’aniversari de la Berta està a tocar i aquestes normes faran difícil celebrar-lo. Trista per la situació, la nena fa una videotrucada als seus avis, una parella de científics que cerquen una cura pel Monstre. Ells l’animen a encarar-se al Monstre i fer-lo fora.

Bye Bye Monstre va néixer a partir del 14è Concurs de Relats Curts per a infants i joves, que organitza TMB. El premi consistia a convertir els contes guanyadors, reescrits per Marc Artigau, en un espectacle de Dagoll Dagom i en un conte il·lustrat per Lyona. El musical compta amb cançons de Dàmaris Gelabert i coreografia de Lluc Fruitós (Brodas Bros).

Voleu veure el videoclip de Bye Bye Monstre?

Lloc: Teatre Poliorama
Horari: Dissabtes a les 12h i diumenges a les 12h i a les 16h
Web: www.teatrepoliorama.com


Ei, subscriptors de Cavall Fort! Si compreu en línia les entrades de Bye Bye Monstre i feu servir el codi promocional CAVALLFORTBB, tindreu descompte en el preu!

(Aquesta promoció no s’aplica a les funcions que es facin entre el 18 de desembre de 2021 i el 9 de gener de 2022).

 

Atenció! Sortegem entrades per a Bye Bye Monstre!

Sortegem un paquet d’invitacions (quatre entrades per paquet, perquè hi pugueu anar en família) per a cadascuna d’aquestes sessions:
-Diumenge 7 de novembre, a les 16h
-Dissabte 13 de novembre, a les 12h
-Diumenge 21 de novembre, a les 16h
-Dissabte 27 de novembre, a les 12h

Si voleu participar-hi, haureu d’estar pendents de les nostres xarxes socials (Twitter i Instagram).

Divendres 29 d’octubre publicarem un missatge anunciant el sorteig d’entrades per a les sessions del diumenge 7 i el dissabte 13. Participaran en el sorteig tots els seguidors que facin ‘M’agrada’ en el missatge abans del dijous 4 de novembre. També hauran de deixar un comentari indicant a quina de les dues sessions els interessaria anar.

Divendres 12 de novembre publicarem un missatge anunciant el sorteig d’entrades per a les sessions del diumenge 21 i el dissabte 27. Participaran en el sorteig tots els seguidors que facin ‘M’agrada’ en el missatge abans del dijous 18 de novembre. També hauran de deixar un comentari indicant a quina de les dues sessions els interessaria anar.

 

Guanyadors dels paquets d’entrades:

  • Sessió del diumenge 7: @montse1973olive (Instagram)
  • Sessió del dissabte 13: @pictures857 (Instagram)
  • Sessió del diumenge 21: @meritxellquintana (Instagram)
  • Sessió del dissabte 27: @amb.botes (Instagram)