Cara a cara amb els dinosaures

| 0
Quan:
19 de maig de 2023 – 31 de maig de 2023 tot el dia
2023-05-19T00:00:00+02:00
2023-06-01T00:00:00+02:00

Sabíeu que no cal que viatgeu gaire lluny per a descobrir el món dels dinosaures? Potser pensàveu que aquestes enormes criatures prehistòriques van viure a indrets remots del planeta, però el cas és que també van campar lliurement on ara hi ha els Pirineus!

Us proposem que us arribeu fins a Fígols i visiteu el Centre d’Interpretació Dinosaures Fumanya per a tenir un interessant cara a cara amb aquestes criatures fascinants. En aquest impressionant jaciment paleontològic trobareu una paret inclinada amb més de 3.500 petjades fossilitzades de dinosaures que tenen més de 65 milions d’anys. També hi podreu veure una valuosa col·lecció d’ossos, pells i ous.

De pas, podeu aprofitar la sortida per a visitar el Museu de les Mines de Cercs. En aquest centre d’interpretació descobrireu l’estreta relació que hi ha entre el carbó i l’entorn geològic, paisatgístic, econòmic i humà de l’Alt Berguedà.

Lloc: Centre d’Interpretació Dinosaures Fumanya (Fígols) i Museu de les Mines de Cercs (Cercs).
Web: dinosauresfumanya.com i mmcercs.cat

 

ATENCIÓ!
Sortegem dos paquets familiars* que inclouen l’entrada al Centre d’Interpretació Dinosaures Fumanya i al Museu de les Mines de Cercs.

Si voleu participar-hi, haureu d’estar pendents del nostre perfil d’Instagram. Dilluns 15 de maig publicarem un missatge anunciant el sorteig d’entrades. Participaran en el sorteig totes les persones que facin ‘M’agrada’ en la publicació i deixin un comentari mencionant la persona amb qui els agradaria anar-hi. Per a participar serà imprescindible ser seguidors de @cavallfortedicions i @dinosauresfumanya. Teniu temps fins al dilluns 22 de maig a les 23.59h.

* Els paquets es podran fer servir durant tot el 2023. Podeu participar-hi tantes vegades com vulgueu. La persona guanyadora no podrà bescanviar el seu premi pel valor econòmic del paquet. Cada paquet inclou 4 entrades.

 

Guanyadores dels paquets familiars:

Maria del Mar Marcos
Cristina Costa