El Màgic d’Oz

| 0
Quan:
4 de desembre de 2021 – 30 de desembre de 2021 tot el dia
2021-12-04T00:00:00+01:00
2021-12-31T00:00:00+01:00

Segur que coneixeu El Màgic d’Oz! Aquest conte clàssic de la literatura infantil, escrit per L. Frank Baum, torna als escenaris teatrals gràcies a La Brutal, que s’ha volgut acostar a la història amb ulls contemporanis.

La Dorothy està molt enfadada amb el món: el seu gos Totó s’acaba de perdre i no té gaire bona relació amb la seva tieta, amb qui viu. Se sent insegura, no li agrada el que sent ni el que pensa… Tot canviarà quan un huracà se l’emporti a un nou món, on es trobarà amb un seguit de personatges que li faran veure que tot allò que busca, en el fons, és dins seu.

El Màgic d’Oz posa de manifest valors com l’amistat, la família, el coratge, la tendresa o l’empatia. L’adaptació teatral de La Brutal és un homenatge a les històries d’aventures i d’aprenentatge, un gran cant a l’amistat i al poder que tots guardem a dins i que moltes vegades no som capaços de veure.

Si voleu més informació sobre aquest musical, feu clic en aquest enllaç.

Lloc: Teatre Condal
Dates: Del 4 de desembre al 30 de gener
Web: www.teatrecondal.cat

 

Atenció!

Sortegem cinc paquets d’entrades (quatre invitacions per paquet, perquè hi pugueu anar en família) per a aquestes sessions d’El Màgic d’Oz:

-Dissabte 4 de desembre (12h): dos paquets d’entrades
-Diumenge 5 de desembre (12h): dos paquets d’entrades
-Diumenge 5 de desembre (16h): un paquet d’entrades

Si voleu participar-hi, haureu d’estar pendents de les nostres xarxes socials (Twitter i Instagram).

Divendres 26 de novembre publicarem un missatge anunciant el sorteig de les entrades. Podran participar en el sorteig tots els seguidors que facin ‘M’agrada’ en el missatge abans del dijous 2 de desembre. També hauran de deixar un comentari indicant a quina de les sessions els interessaria anar.

 

Guanyadors dels paquets d’entrades:

  • Sessió del dissabte 4: @rosermares (Instagram) i @sarameygi (Instagram)
  • Sessió del diumenge 5 a les 12h: @acm8.0 (Instagram) i @kerana_ (Twitter)
  • Sessió del diumenge 5 a les 16h: @marta.campderros (Instagram)