Kinosaure als cinemes Girona

| 0
Quan:
2 de febrer de 2020 tot el dia
2020-02-02T00:00:00+01:00
2020-02-03T00:00:00+01:00
On:
Cinemes Girona

Aquest diumenge és l’última oportunitat per endinsar-se en la cova de Kinosaure i palpar amb les mans l’experiència d’un cinema fet a la mida dels nens i les nenes. A més de les dues pel·lícules programades, tindrà lloc l’estrena doble dels films resultants de la creativitat dels i les artistes que heu participat en aquesta edició.

Kinosaure arriba als Cinemes Girona per tercer any consecutiu! Una programació estable de cinema familiar amb sessions dinamitzades de jocs i màgia on es proposa a la canalla una experiència cinematogràfica que traspassa la pantalla.

Com en les edicions passades, la programació de Kinosaure està integrada per pel·lícules, moltes d’elles estrenes recents a Catalunya, per al públic familiar.

La novetat d’enguany és que a Kinosaure l’acompanyarà Petit Kinosaure, un cicle matinal especialment dedicat als infants més remenuts, a partir de 2 anys, perquè s’introdueixin en les arts cinematogràfiques. Sessions d’un màxim de 40 minuts en les quals hi haurà jocs i dinamització adequats al seu ritme i nivell de comprensió. Films tranquils i pausats sense estridències, amb una riquesa estètica i narrativa tan diversa com les seves procedències.

Com a estrena destacada dins de la programació del Petit Kinosaure, hi haurà la sessió especial de Cançons per a infants i bestioles on la cantant i actriu Elena Tarrats posarà veu en directe a les històries musicades del film.

Podeu consultar el programa a: www.packmagic.cat/kinosaure-cinemes-girona/

Carnet de subscriptor EP, SUBSCRIPTORS! Si aneu al Kinosaure amb el carnet Cavall Fort, tindreu dues entrades al preu d’una.

Dates: Del 8 de desembre de 2019 al 2 de febrer de 2020
Lloc: Cinemes Girona de Barcelona
www: www.packmagic.cat/kinosaure