La Pedrera

| 0
Quan:
4 de febrer de 2023 – 25 de febrer de 2023 tot el dia
2023-02-04T00:00:00+01:00
2023-02-26T00:00:00+01:00

La Pedrera-Casa Milà us obre les portes amb totes les mesures de seguretat per garantir que gaudiu de la visita amb tranquil·litat. 

Amb més de cent anys d’història, la Casa Milà és un dels edificis més emblemàtics de Barcelona. I una de les obres més populars de l’arquitecte Antoni Gaudí. L’edifici, també anomenat la Pedrera, és una obra d’art total!

La Fundació Catalunya La Pedrera proposa una manera original de regalar cultura visitant un dels monuments més emblemàtics de Barcelona.

 

Activitats:

Animals Gaudinians i on trobar-los. Visita dinamitzada. Dissabtes 4, 11, 18 i 25 de febrer, a les 10h.

La Pedrera és una casa o un bosc encantat ple de plantes o animals? La visitarem i per no perdre’ns, haurem de seguir la imaginació d’Antoni Gaudí per esbrinar quins són els animals gaudinians i on trobar-los. No et perdis l’oportunitat de conèixer La Pedrera com mai has vist!
https://www.lapedrera.com/ca/agenda-activitats-barcelona/en-familia/animals-gaudinians-i-trobar-los?utm_source=agenda&utm_medium=product&utm_campaign=lp

La Pedrera oculta. Visita guiada. Dissabtes a les 12.15h.

Vine a La Pedrera i gaudeix d’aquesta visita que et farà descobrir nous espais que habitualment estan tancats al públic. Una ocasió única per conèixer l’antic aparcament del soterrani o la façana posterior. Elements que l’arquitecte Antoni Gaudí va dissenyar per a aquest edifici únic. La Pedrera Oculta és una visita guiada que està plena d’anècdotes. Permet visitar l’edifici de La Pedrera, Patrimoni Mundial de la UNESCO, des d’una altra òptica. Vine a conèixer tots els detalls sobre la darrera obra civil de l’arquitecte Gaudí de la mà d’un dels nostres guies.

https://www.lapedrera.com/ca/visites/la-pedrera-oculta?utm_source=agenda&utm_medium=product&utm_campaign=lp

Més informació, en aquest enllaç.

 

Carnet de subscriptor

 

Lloc: La Pedrera
Població: Barcelona
www: www.lapedrera.com