Feu servir les xarxes socials?

posted in: Fòrum | 38
Fòrum

 

 

Segur que heu sentit a parlar de Twitter, Instagram, Tik Tok… Però, hi heu entrat algun cop? Com els feu servir? Volem saber quina experiència teniu amb les xarxes socials.

També ens interessaria saber què n’opineu, de les noticies enganyoses que sovint circulen per les xarxes socials o WhatsApp. Us heu trobat mai amb una notícia o un mem enganyosos? On els vau veure? Us vau creure el que deien o de seguida vau veure que no eren veritat? Quines precaucions preneu perquè no us facin empassar aquestes notícies a les xarxes socials?

Tenim moltes ganes de llegir els vostres comentaris!

 

  Amb l’enviament d’aquest formulari acceptes la política de privacitat de Cavall Fort.
  Si en vols saber més, ves aquí.

  38 Responses

  1. Gal·la - 11 anys

   Hola, Cavall Fort!!!
   M’agrada Tik Tok però no el tinc. Tampoc tinc Instagram però quan la meva mare el mira jo també el miro.

  2. Elisenda - 17 anys

   Hola, Cavall Fort, la meva xarxa social preferida, i l’única que tinc i utilitzo, és Instagram!! M’encanta aquesta app. Em passo moltíssimes hores ( fins i tot massa…). Jo l’insta no el vaig descobrir fins el 2016. I n’estic molt contenta. 😃😃

  3. Santi - 9 anys

   Hola, soy Santi. A mí no me gusta Tik Tok pero me gusta Instagram, pero no lo tengo. Algun día lo tendré, a los 14 o por ahí. Adiós…

  4. Paula - 9 anys

   Hola, Cavall Fort!!!
   M’encanten els Tik Tok, no tinc Instagram però quan la meva mare el mira jo també el miro, a YouTube només miro vídeos del joc Adopt me (Roblox), tinc Gmail però el faig servir molt poc.
   M’encanta Cavall Fort
   ADÉUU

  5. Jana i Maria - 8 anys

   Hola, Cavall Fort. A nosaltres ens agraden molt el TIK TOK i les xarxes socials. I algunes vegades ja les hem vist. Moltes vegades hem vist coses, tipus viatges i excursions, que són mentida i no ens ho hem cregut. Esperem que us agradi aquest missatge.
   ADEUUU

  6. Alba - 17 anys

   No sé si algú llegirà això però jo vaig descobrir les xarxes socials amb 11 anys, i només tenia Gmail. Recomano a tots els nens i nenes que en feu un ús moderat ara, que no us perdeu totes les coses bones que us vindran per endavant. Quedeu amb els vostres amics, estigueu junts… i les xarxes socials al final no són la vostra vida real. Òbviament se’n pot fer un ús moderat.
   Gaudiu!
   (M’encanta Cavall Fort des de ben petita)

  7. Aya - 9 anys

   Hola, Cavall Fort! M’agrada molt YouTube i el faig servir molt perquè aprenc a fer manualitats i miro vídeos, cançons i moltes més coses. Tambe m’agrada fer Tik Tok i mirar coses divertides a Instagram.

  8. Albert - 9 anys

   Hola, persones del món,
   A mi m’agrada molt YouTube i miro The Greft, vídeos de gràcia i també el Rubius.
   M’agrada molt Tik Tok, sobretot els vídeos de Fortnite i gats.
   Miro webs com X Controllers, Heretics i Amazon, miro moltes ximpleries.
   Miro futbol i vull ser youtuber català com el Pol.
   A YouTube escolto Buhos i Catarres.
   Adeu!

  9. Gerard - 9 anys

   Hola, Cavall Fort! Soc el Gerard, m’agrada molt el Tik Tok, també m’agraden molt els vídeos que fan gràcia i buscar coses a Internet i moltes més coses. També m’agrada jugar a jocs de taula i molts més jocs d’ordinador, d’endevinar coses i moltes coses més. A vegades m’agrada molt fer bromes i moltes coses més.
   Bé, m’ha agradat molt aquesta xarxa. Adeu.

  10. Roger - 9 anys

   Hola! A mi m’agrada molt YouTube per mirar videoclips de cançons. També miro vídeos de màgia i molt poc sovint miro vídeos de Fortnite.
   A mi el Tik Tok no m’agrada perquè fer vídeos curts és molt avorrit.
   Twitter i Facebook penso que són d’adults.
   Tot i que no tinc mòbil, m’agrada mirar l’Instagram amb el meu pare.
   També tinc Hangouts per parlar amb els amics.
   Adeu!!!!

  11. Aya - 9 anys

   Hola, Cavall Fort! Jo tinc Tik Tok, YouTube i Play Store. Les xarxes socials no són tan bones. Jo tinc horari per entrar a les xarxes socials: dilluns, Tik Tok; dimarts, YouTube; dimecres, Play Store; i dijous i divendres, totes les apps.
   Penjo Tik Toks, encara que no en sé fer però em queden bé… Bé, adeu! Llegiu El Tatano i feu horari per a les xarxes socials.
   Aya. M’encanta el Cavall Fort!

  12. Ouissal - 10 anys

   Hola, Cavall Fort! M’agrada molt YouTube i el faig servir molt per mirar manualitats, vídeos, cançons i moltes coses més. També m’encanta fer Tik tok i entrar a Instagram a mirar coses, etc.

   Abans també anava a la biblioteca, però ara vaig poc perquè els meus pares ja han posat wifi i només hi vaig per agafar llibres o passar el temps allà. Bé, m’ha agradat molt aquesta xarxa.
   Adeu!!! :3

  13. Júlia - 9 anys

   Hola!!!
   Jo faig servir YouTube, Hangouts, Gmail i jugo a jocs, i les altres aplicacions no les faig servir.
   És divertit mirar vídeos a YouTube i connectar-te al Gmail.

  14. Max - 9 anys

   A mi m’agrada molt l’Instagram, m’agrada per divertir-me però alguns vídeos no m’agraden gaire. També m’entretinc.
   És molt guai, no us menteixo.
   Us ho recomano perquè és molt divertit.
   Max.

  15. Ivet - 9 anys

   Jo faig servir Hangouts, Tik Tok, Gmail i YouTube, m’agrada molt i m’ho passo molt bé!!! Així puc parlar amb els meus amics i no cal anar a casa seva. Depèn de quina xarxa social, els meus pares no m’hi deixen entrar. Igualment és divertit.
   Ivet

  16. Oihan - 9 anys

   A mi m’agraden molt les xarxes socials.
   Jo faig servir el YouTube i el Gmail, però no sempre els faig servir.
   A mi em serveixen per entretenir-me. Només les faig servir quan la meva mare està fent feina.
   Crec que soc el que fa servir més les xarxes socials.

  17. Nasimo - 13 anys

   Estic tot el temps a Instagram i mola molt, us juro que dic la veritat, és millor que la lectura. VISCA LES XARXES SOCIALS!!!!!

  18. Jordi - 10 anys

   Jo utilitzo el Tik Tok, però soc dolent fent Tik Tok i m’agraden molt els takis boom!!!

  19. Biel - 10 anys

   Jo utilitzo molt el WhatsApp, però controlo molt els meus temps. LOLA ANGLADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  20. Biel - 12 anys

   Jo, les xarxes socials (sobretot l’Instagram), abans les feia servir molt, i llavors em vaig adonar que havia de parar perquè a vegades m’hi passava tota la tarda. Llavors em vaig posar un recordatori d’Instagram, al cap d’una hora i mitja utilitzant l’aplicació m’avisa i així ja paro… A vegades costa, però ja m’hi estic acostumant. Vaig a primer d’ESO i encara m’estic adaptant, per això necessito organitzar-me i és el que estic fent.
   De las fake news (notícies falses), opino que, per començar, MAI et refiïs de res d’Internet, no t’ho creguis tot perquè llavors les xarxes sí que són perilloses. T’ESTIMO, CAVALL FORT 🙂