Fina Rifà, Premi Maria Rius

posted in: Notícies | 0
Fina Rifà, guanyadora del premi.
Foto: Eugènia Morer

Segur que tots coneixeu la il·lustradora Fina Rifà: els seus dibuixos han acompanyat els textos de les històries de Cavall Fort des dels inicis de la revista! Aquest any, la Fina ha rebut el Premi Maria Rius, convocat per les llibreries Laie i Caixa d’Eines, que reconeix la trajectòria professional d’un il·lustrador que hagi destacat per la categoria i qualitat de la seva feina.

I és que la Fina Rifà fa molts anys que dibuixa per als nens i nenes, tant en contes i novel·les infantils i juvenils com en llibres de text i pedagògics, premsa, cartells… “Em doneu aquest premi perquè he dibuixat a tort i a dret, oi?”, ha dit la Fina, rient, al jurat i als organitzadors quan s’ha fet públic el premi, avui mateix.

A més, aquest any s’ha creat una nova categoria d’honor per al Premi Maria Rius que s’ha concedit al dibuixant Cesc, que va ser col·laborador de Cavall Fort durant molts anys.

Demà, 1 de juny, es farà el lliurament del premi durant la celebració del Llibre Gegant de Contes de la Dreta de l’Eixample, dins la Festa Major del barri.

Des de la Cavall Fort felicitem la Fina per aquest premi, tan merescut, i li enviem una abraçada ben forta. Enhorabona!