Gotet de fruita i gelat de vainilla

posted in: El Tatano | 0
El Tatano 175
La cuina

Ingredients:
  • un plàtan
  • 300 g de maduixots
  • 400 g de gelat de vainilla
  • 200 g de xocolata de cobertura
  • 150 ml d’aigua

 

 

1

Fon la xocolata amb l’aigua al microones, a potència màxima, un parell de minuts a tot estirar. Remena-ho fins que et quedi com una salsa.

2

Pela el plàtan i talla’l a trossets.

3

Renta els maduixots, talla’ls a làmines i posa’ls al voltant d’un got, fent com una corona.

4

Omple la base del got amb el plàtan tallat. Posa una bona bola de gelat de vainilla a sobre el plàtan i tira-hi salsa de xocolata per damunt.

 

Recepta: ADA PARELLADA
Fotografia: DANI CODINA
Il·lustració: ÀGATA GIL