Homenatge a Joaquim Carbó a La Setmana

posted in: Notícies | 0

Sabíeu que l’escriptor Joaquim Carbó va fer 90 anys el mes passat? Per a celebrar aquest aniversari, Cavall Fort i La Setmana han volgut organitzar un homenatge. En aquest acte es reconeixerà la dilatada trajectòria de Carbó, que és un dels grans autors de la llengua catalana i ha estat vinculat a Cavall Fort des que es va fundar.

L’homenatge tindrà lloc el proper divendres, 16 de setembre, a les 18.15 h, en el marc de La Setmana del Llibre en Català, un dels esdeveniments culturals més importants del nostre país. Durant l’acte, la periodista Anna Guitart entrevistarà Joaquim Carbó i l’actor Jaume Comas llegirà una selecció de textos de l’autor, tant dels que va escriure per a adults com dels que va adreçar als lectors més joves.

La Setmana, que aquest any arriba a la 40a edició, obrirà portes del 9 al 18 de setembre. Els estands ompliran el Moll de la Fusta per a oferir una àmplia varietat de llibres i publicacions en català. També s’hi faran activitats de tota mena, ja sigui per a adults o per al públic infantil: presentacions, espectacles, xerrades, converses, contacontes, concerts… Cavall Fort i El Tatano hi seran presents, un any més, gràcies a l’APPEC. Els trobareu a l’estand de l’iQuiosc!