Les nostres revistes, presents al festival italià Uovo Kids

posted in: Notícies | 0

Cavall Fort i El Tatano viatgen fins a Itàlia! Els dies 22 i 23 d’octubre, les nostres revistes seran presents a Ouvo Kids, un festival per a infants que se celebra cada any al Museu Nacional de la Ciència i la Tecnologia de Milà. Durant el cap de setmana, el festival oferirà als més petits diverses activitats i experiències amb l’objectiu d’inspirar i promoure la seva curiositat i la seva creativitat.

Cada any, Uovo Kids convida diferents artistes, agències i organitzacions a fer una activitat inspirada en el seu treball o pràctica artística. Aquest any, un dels convidats és Rivista Studio, que ha decidit crear una biblioteca internacional de revistes infantils. A través d’aquesta biblioteca, vol oferir als petits lectors l’oportunitat de descobrir quins són els costums, gustos i interessos dels nens i nenes d’altres països.

I aquí és on entren Cavall Fort i El Tatano. Les nostres revistes seran a la biblioteca internacional, al costat de publicacions de França, Alemanya, Amèrica del Nord i del Sud, el Japó, la Xina… Tot un honor!