L’exposició ‘Cavall Fort celebra 60 anys’, a les biblioteques

posted in: Notícies | 0

Cavall Fort ha posat en marxa una exposició molt juganera que recorrerà diferents biblioteques de tot el país durant aquest any 2022. L’exposició forma part de les accions organitzades per a commemorar el 60è aniversari de la revista.

L’exposició itinerant ‘Cavall Fort celebra 60 anys’ està basada en el dossier publicat a la revista del mes de desembre passat, mes en què va fer 60 anys. El dossier, ple de jocs, animava els lectors a entrar a l’edifici de Cavall Fort (un edifici imaginari i força esbojarrat) per a celebrar l’aniversari d’una manera divertida. Ara, l’exposició convida tothom a viure aquesta experiència. En els plafons que la componen, els visitants podran descobrir diferents espais de Cavall Fort a través de jocs ambientats a l’edifici on es fa la revista.

Ahir, 10 de maig, va tenir lloc la inauguració oficial de l’exposició. L’escenari triat va ser la Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra, de Barcelona, un dels primeres centres a acollir-la. Hi van intervenir Xavier Carrasco, president de la Fundació Cavall Fort, i Mercè Canela, directora de la revista. Tots dos van recordar els actes commemoratius del 60è aniversari de Cavall Fort i van explicar el per què d’aquesta exposició.

Mercè Canela va agrair la col·laboració de les xarxes de biblioteques, que faran possible que recorri el país durant aquest any de celebració. Per la seva banda, Gemma Domingo, directora de la Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra, va assegurar que era un honor acollir l’exposició d’un referent com Cavall Fort, una de les revistes que més préstec tenen a la biblioteca.

Durant la inauguració, a més, els nens i les nenes assistents van poder realitzar diferents activitats lúdiques relacionades amb la revista.

L’exposició itinerant ‘Cavall Fort celebra 60 anys’ serà present a diverses biblioteques durant aquest any. La informació sobre els centres on es podrà veure s’anirà actualitzant a la nostra agenda.