Nadal a Cavall Fort!

posted in: General | 0
Ho noteu, oi? Hi ha un no-sé-què a l’ambient que ens fa estar nerviosos, alegres, il·lusionats… És l’esperit nadalenc! A Cavall Fort comencem a escalfar motors per a gaudir d’aquestes festes. Per això hem preparat aquest especial, ple de tradicions, manualitats i històries.

 

Ara ve Nadal!

Fer el pessebre, guarnir l’arbre, cantar nadales, anar a veure els Pastorets, fer cagar el tió… Voleu saber d’on venen, totes aquestes tradicions?

 

 
El grèvol

Poques plantes són tan nadalenques com el grèvol, aquest arbre perenne i punxós, verd fosc i brillant a les fulles, vermell intens als fruits. Us expliquem per què té tanta popularitat al nostre país!

 

 

Pesquis i Baliga

Una avaria important a la carretera la Nit de Reis… Quina mala sort! Com se’n sortiran, aquest cop, els nostres amics?

 

 
Fem un tionet!

No el podreu fer cagar, de tan petit com és… Però us servirà per a decorar! Us ensenyem a fer un tionet ben simpàtic a partir d’un tap de suro.

 

El secret de l’Arnau

L’aventura de l’Arnau comença a una fira de Santa Llúcia plena de gom a gom. Què passarà? Un conte nadalenc especialment dedicat als tataners!

 

 
Com decoreu casa vostra per Nadal?

Segur que molts de vosaltres teniu la casa ben engalanada per a les festes nadalenques. Hi heu posat l’arbre de Nadal? I el pessebre, l’heu fet? Expliqueu-nos-ho al fòrum!