Neix un nou Cavall Fort dedicat als avis

posted in: Notícies | 0

Ara fa tot just un any que Cavall Fort en va fer seixanta. Durant el 2022 hem celebrat aquest aniversari tan significatiu amb diversos projectes engrescadors, com la renovació de la revista o una exposició que ha voltat per biblioteques. Per tancar aquest any intens de celebracions, posem en marxa un altre projecte que ens té molt il·lusionats: traiem una nova revista!

La revista es diu Al trot! i s’adreça a aquella generació de lectors que van créixer amb els primers números de Cavall Fort i que el recorden com a part important de la seva infantesa. Per això definim la nova revista com el Cavall Fort dels avis. “Era el pas natural que havíem de fer”, explica Mònica Estruch, directora de Cavall Fort. “Ens estimem tant aquest públic que ens ha acompanyat durant totes aquestes dècades (de fet, alguns encara són subscriptors de Cavall Fort) que els hem volgut fer un homenatge en forma d’una revista específica per a ells”.

Seguint la línia de Cavall Fort i El Tatano, la nova revista Al trot! inclourà contingut de qualitat destinat a satisfer la curiositat dels avis lectors. Hi podran trobar articles de divulgació i reportatges de diferents àmbits temàtics, i també còmics, contes, manualitats, receptes de cuina o entreteniments. Tot aquest contingut serà elaborat per un equip d’autors i il·lustradors sènior que han col·laborat llargament amb Cavall Fort, i que dirigirà Joaquim Carbó com a cap de redacció.

Com ja us vam dir en el seu moment, hem fet un camí ben llarg fins aquí… i encara ens queda molt camí per fer! A partir d’ara, el farem acompanyats també dels avis. Gràcies a Al trot! reviuran aquell moment màgic de la infantesa que suposa rebre la revista al seu nom a la bústia de casa. A més, podran compartir aquesta experiència amb els nets que estiguin subscrits a Cavall Fort i El Tatano. Les nostres revistes uneixen generacions!

Al trot! tindrà una periodicitat mensual i el primer número es publicarà el proper mes de gener. Estigueu atents a les nostres xarxes socials i en tindreu més detalls!