Orn·is Còmic

Autor: QUIM BOU

Ja teniu l’Ornis a l’iPad! En aquesta aplicació en Quim Bou, l’autor de l’Ornis, us posa a l’abast un munt d’històries de l’estimat personatge de Cavall Fort. Són històries que no han sortit a la revista, és a dir que seran una sorpresa per a vosaltres! I amb aventures llargues incloses. Vaja, que en podreu llegir una darrere l’altra sense parar, ja que les trobareu en forma d’àlbums.

Com sempre, l’Ornis en fa de les seves però aquí el trobareu embarcat en aventures més “exòtiques”, bosc endins amb la seva marieta i fent nous amics. I com sempre, amb aquelles ganes de ser un gran guerrer i amb poca traça…!

A ORN·IS Còmic trobareu una biblioteca on podeu anar guardant els àlbums descarregats, i llegir-los i rellegir-los tantes vegades com vulgueu. Ah, i a més podeu practicar idiomes: els còmics els podeu llegir en català, castellà, francès i anglès.

L’aplicació, a més, també conté còmics d’un altre personatge, l’Orn, que és “l’origen” de l’Ornis: hi reconeixereu de lluny l’Ornis, però està pensat per a adults.

Una app molt ben elaborada i de fàcil navegació pensada perquè passeu bones estones llegint còmics. El món de l’Ornis us espera!

Tria: Redacció