Premi a la millor portada de revista de 2017 per a Cavall Fort

posted in: Notícies | 0
Núria Valls, gerent de Cavall Fort, va recollir el premi.
Foto: Jordi Play – APPEC

Una parella de cérvols amb el seu cervatell en un tendra escena familiar. Aquest era el dibuix que decorava la portada del Cavall Fort 1327, que anunciava l’article de natura sobre els animals banyuts. Ho recordeu? Doncs aquella portada, creada per Juan Manuel Moreno, ha rebut el premi a la millor portada de revista de 2017 a la darrera edició de la Nit de les Revistes i la Premsa en Català.

Aquest esdeveniment està organitzat per la Federació d’Associacions d’Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals i pretén posar en valor la tasca de les publicacions dels Països Catalans. En aquesta edició s’han concedit vuit premis i mencions en diferents categories per a reconèixer les publicacions i els professionals més destacats de 2017.

Els premiats d’aquest any han estat El Món d’Ahir com a millor revista, El Setmanari de l’Alt Empordà com a millor publicació de premsa comarcal i el mitjà esportiu eltravesser.cat com a millor publicació digital. D’altra banda, la revista infantil Namaka i la publicació comarcal L’Om han rebut una menció especial. També s’han reconegut els 25 anys de trajectòria d’Enderrock, El Salí i Nova Conca.

Juan Manuel Moreno amb la portada guanyadora.

Durant l’esdeveniment es van concedir, a més, tres premis especials: el de Comunicació, a la periodista Patrícia Plaja, responsable de la comunicació dels Mossos d’Esquadra durant els atemptats d’agost de 2017 a Barcelona; el de Cultura, al diari escocès The National; i el de Societat, al programa FAQS de TV3.

Finalment, es van premiar les millors portades de revista i de premsa de l’any passat. En aquesta edició, que ha batut rècords de participació, es van registrar més de 1.500 vots per a triar les cinc portades finalistes de cada categoria. En una segona fase, durant la Nit, els assistents van decidir les guanyadores. La portada de Cavall Fort va ser la més votada en la categoria de revista i la d’El 3 de Vuit, en la categoria de premsa.

A Edicions Cavall Fort estem molt contents per aquest reconeixement! Volem agrair el premi i donar l’enhorabona a la resta de guardonats!