Premi a la millor portada de revista per a El Tatano

posted in: Notícies | 0

Recordeu el número especial que vam fer per a celebrar els 10 anys d’El Tatano? Doncs la portada d’aquell número ha rebut el premi a la millor portada de revista del 2016 a la darrera edició de la Nit de les Revistes i la Premsa en Català.

Aquest esdeveniment, que està organitzat per la Federació d’Associacions d’Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals, es proposa reconèixer la tasca de les publicacions dels Països Catalans a través de l’atorgament de diferents premis. Els guardonats d’aquesta edició han estat Petit Sàpiens com a millor revista, La Comarca d’Olot com a millor mitjà de premsa local i comarcal i somgarrigues.cat com a millor mitjà digital. També han estat reconegudes les revistes La Vila, Mètode i Llengua Nacional pels seus 25 anys de trajectòria.

Enguany, a més, la Nit de les Revistes i la Premsa en Català ha apostat per la internacionalització i ha concedit els Premis Especials de la federació a tres personalitats que han contribuït a posar Catalunya al mapa: el músic Mārtiņš Brauns en l’àmbit de la cultura, el polític Bernhard von Grünberg en l’àmbit de societat i la corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio al pròxim Orient, Txell Feixas, en l’àmbit de comunicació.

A la Nit també es van premiar les millors portades de revista i de premsa de l’any passat. S’hi van presentar prop d’una cinquantena de candidates que el públic va poder votar prèviament a través de la pàgina web de l’acte. D’aquella primera ronda de votació, en van sortir cinc finalistes per a cada categoria; en una segona fase, els assistents a l’esdeveniment van votar per determinar les guanyadores: El Tatano com a portada de revista i la Revista de Banyoles com a portada de premsa.

Des de Cavall Fort volem agrair aquest premi i felicitar la resta de guardonats!

 

Aquí teniu la portada guanyadora amb el seu autor, Christian Inaraja.