Premis Atrapallibres i Protagonista Jove 2017

posted in: Notícies | 0

Els dies 7 i 8 de juny, a l’Auditori de la Biblioteca Jaume Fuster de Barcelona, es va fer el lliurament del 12è Premi Atrapallibres, el 21è Premi Protagonista Jove i els diplomes del jurat.

Cada curs, el Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (CLIJCAT) convoca aquests dos premis amb la intenció d’estimular la lectura de nens i joves. Potser coneixeu aquests premis perquè precisament formeu part del jurat! I és que els guanyadors d’aquests premis els escullen els lectors, és a dir, vosaltres.

Una comissió d’experts en literatura infantil i juvenil selecciona els llibres que s’haurà de llegir el jurat, que el formen més de 6.500 nens i nenes, sempre dins l’escola, la biblioteca o el club de lectura. Els membres del jurat han de defensar davant els companys el que creuen que és el millor llibre.

Al lliurament del Premi Atrapallibres hi van assistir Francesc Puigpelat, Andreu Martín i Jordi Sierra i Fabra, els tres escriptors catalans guanyadors d’aquest premi.

Felicitem els escriptors guanyadors però també, sobretot, a tots els nois i noies que heu format part del jurat!

Ara el Consell ja està preparant els Premis Atrapallibres (fins a dotze anys) i el Premi Protagonista Jove (a partir de tretze anys) per al curs 2017-2018.