Què en penseu, dels deures d’estiu?

posted in: General | 37
Fòrum

 

 

 

Ja arriben les vacances! D’aquí a pocs dies s’acabarà el curs i no hi tornareu fins al setembre. Us posen deures, a l’escola, per fer a l’estiu? Potser l’escola no us en posa, però els pares sí que us compren un quadern de vacances amb activitats perquè hi treballeu els mesos que no hi ha classe…

Sigui com sigui, us agrada, tenir deures a l’estiu? Quan els feu? Els enllestiu les primeres setmanes per tenir lliure la resta de les vacances, n’aneu fent durant l’estiu o els deixeu per al final de tot? Quina alternativa proposaríeu, en comptes dels deures?

Expliqueu-nos-ho!

 

 

  Amb l’enviament d’aquest formulari acceptes la política de privacitat de Cavall Fort.
  Si en vols saber més, ves aquí.

  37 Responses

  1. Arlet - 10 anys

   Per a mi són divertits perquè ens ajuden a no perdre el ritme dels estudis.

  2. Oriol i Roc - 9 anys

   És un rotllo perquè no pots gaudir de les vacances d’estiu.

  3. Valentina i Clara - 8 i 9 anys

   Nosaltres creiem que els deures no haurien d’existir. Sobretot els d’estiu. Adeu.

  4. Júlia i Lola - 7 anys

   Els deures ens agraden mig mig. Els deures els fem el tercer dia. Proposaria fer manualitats.

  5. Elisenda - 7 anys

   A mi, a l’escola, no me’n posen. Soc jo la que els demano!
   M’agraden els deures.

  6. Laia - 8 anys

   Hola, a mi els meus pares em compren un quadern de repàs i el vaig fent durant tot l’estiu per no haver-lo de fer tot la primera setmana. Jo trobo que si no treus males notes (molt males notes) no et fa falta però de repàs et pot anar bé.

  7. Raül - 7 anys

   Horribles. Vacances són vacances. Tenim tota la resta de l’any per a treballar.

  8. Bruna - 12 anys

   Jo crec que una mica i voluntaris estan bé, però tones de deures és massa excessiu.

  9. Ona - 11 anys

   Hola!!
   Jo crec que els deures d’estiu són una mica pesats, t’acabes cansant de seguida. També crec que l’estiu és per disfrutar-lo, no per fer deures. L’estiu és per oblidar-te de les feines, no del tot però tampoc per estar la meitat de l’estiu davant un quadern que no s’ha acabat a l’escola. Els únics deures que sí que poden posar els professors són els de llegir, perquè mantenir un bon nivell de lectura és molt important, però tota la resta, no cal.

  10. Clara i Heura - 10 anys

   A totes dues ens agraden els quaderns d’estiu. Fa temps no podíem acabar-los, però aquest any fem quatre pàgines al dia! Perquè farem 5è i ens cal entrenar-nos bé. Us recomanem molt el quadern d’estiu: Vacances 4t de primària, de l’editorial Cruïlla perquè té molts enigmes per resoldre i per repassar el que has après.

   Bon estiu!

   Clara i Heura

  11. Martina - 10 anys

   Jo penso que estan bé, no han de posar molts perquè et passaràs l’estiu fent-ne i no podràs passar-t’ho tan bé.

  12. Roger - 10 anys

   Jo penso que els deures d’estiu no haurien de ser obligatoris sinó que, quan t’avorreixis, facis el quadern d’estiu.

  13. Josep - 11 anys

   A l’escola ens posen molts deures i són molt avorrits. Per això no els fa ningú de la classe.

  14. Íria - 14 anys

   Jo penso que l’estiu és per fer el que un vol, anar a la piscina o a la platja, quedar amb els amics, llegir (perquè vols, no com a obligació)… No m’agrada que posin deures, els primers dies de curs tornes a recordar ràpidament les coses bàsiques.

  15. Sònia - 43 anys

   Hola, soc professora de l’ESO i penso que l’estiu és per descansar! Tot i això, cal fer alguna feineta com ara llegir un llibre, que més que una tasca ha de ser un plaer; també es poden escriure postals als amics mostrant on hem estat o diaris d’estiu, que quan ens fem grans després fan molta gràcia! I sobretot cal començar amb molta energia al setembre! Bones vacances!

   • Cavall Fort

    Moltes gràcies pels teus consells, Sònia! I bones vacances a tothom, tant alumnes com professors: us el mereixeu, aquest descans! 🙂

  16. Martí - 13 anys

   Jo, que aquest any he començat 1er ESO, he d’admetre que no tinc gaires ganes de fer deures d’estiu (menys de matemàtiques) ja que, com tots els nens/es, penso que l’estiu és per a descansar. Però per una altra banda estic d’acord amb el que diuen els professors i els pares, perquè si no arribaria el primer dia de classes i ningú sabria gaires coses, ja que les haurien oblidat durant l’estiu.

  17. Friseta - 18 anys

   Encara que ja hagi fet l’ESO i el Batxillerat, opino que els deures d’estiu haurien d’existir sempre, ja que és una manera de no perdre el cursat durant tot l’any i refrescar la memòria per al principi del següent curs. És més, les primeres setmanes del nou curs s’hauria de fer exàmens per comprovar el que encara un recorda i així millorar el nivell d’estudis que un té.