Què en penseu, dels deures d’estiu?

posted in: General | 37
Fòrum

 

 

 

Ja arriben les vacances! D’aquí a pocs dies s’acabarà el curs i no hi tornareu fins al setembre. Us posen deures, a l’escola, per fer a l’estiu? Potser l’escola no us en posa, però els pares sí que us compren un quadern de vacances amb activitats perquè hi treballeu els mesos que no hi ha classe…

Sigui com sigui, us agrada, tenir deures a l’estiu? Quan els feu? Els enllestiu les primeres setmanes per tenir lliure la resta de les vacances, n’aneu fent durant l’estiu o els deixeu per al final de tot? Quina alternativa proposaríeu, en comptes dels deures?

Expliqueu-nos-ho!

 

 

  Amb l’enviament d’aquest formulari acceptes la política de privacitat de Cavall Fort.
  Si en vols saber més, ves aquí.

  37 Responses

  1. Toni - 11 anys

   Jo penso que està bé que posin deures d’estiu perquè així podem repassar els temes que hem après durant el curs.

  2. Maria del Mar - 11 anys

   Jo no en tinc, però crec que els que en tenen no haurien de tenir-ne.

  3. Sophia - 12 anys

   Per a mi és un pal “tremendo” fer deures per les vacances a l’estiu. L’estiu és per a descansar i no fer res o passar-lo amb la família. NO PER A FER DEURES!!!!!!!!😡😡😡

  4. Anna - 11 anys

   Jo crec que l’estiu és desconnectar, anar a la platja, anar amb els amics, gaudir… I els deures d’estiu et fastiguegen molt, perquè una persona no pot desconnectar fent deures de mates, de català… del que sigui!

  5. Pere - 9 anys

   Hola, no suporto els deures d’estiu perquè són vacances, oi?

  6. Arlet - 10 anys

   Hola, Cavall Fort! A mi, depèn dels deures d’estiu, m’agraden. A la meva escola sempre ens posen els mateixos deures per a l’estiu i a mi m’agraden. Els deures que ens posen són: fer una presentació d’alguna cosa que hagis fet aquestes vacances. Adeu!

  7. Nora - 10 anys

   Jo crec que els deures d’estiu són molt injustos perquè l’estiu és per divertir-se i no per fer deures, però, en canvi, un quadern d’estiu està bé perquè no és obligatori i serveix per repassar.

  8. Joana - 11 anys

   A la meva escola no ens posen deures d’estiu i a casa no faig quadern de repàs.

  9. Adrià - 7 anys

   Hola, em dic Adrià i tinc 7 anys. A mi no m’agraden els deures d’estiu perquè l’estiu serveix per banyar-se… Els deures d’estiu són injustos!!!

  10. Violeta - 9 anys

   Jo crec que els deures d’estiu són molt avorrits… Ja fas deures a l’escola! Només calia això!

  11. Fiona - 9 anys

   Bon jour!
   Els deures d’estiu, a vegades, em cansen una mica, pero depèn de quins et fan petar de riure! 🤣📘📗📚

  12. Mariona - 8 anys

   Hola! Jo cada any tinc un quadern d’estiu per anar fent al llarg de les vacances, però no m’agrada gaire… L’estiu és per divertir-se i descansar!!

  13. Clara - 15 anys

   L’estiu és moment de descans amb la família i els amics, moment de llibertat. Està bé alguna feineta per no perder el ritme, però ja està…

  14. Adrià - 10 anys

   Jo crec que estan bé però no m’agraden perquè l’estiu és per a descansar.

  15. Jan - 9 anys

   Jo crec que no ens haurien de posar deures a l’estiu, perquè a l’estiu hi ha vacances i trobo que durant les vacances no hauríem de fer deures.