Què en sabeu, dels oficis de nit?

posted in: Fòrum | 8
Fòrum

 

 

La majoria d’adults treballen de dia, mentre vosaltres sou a l’escola. I a la nit, com vosaltres, dormen. Però sabeu que no tothom fa aquests horaris? Hi ha persones que comencen a treballar precisament quan es fa fosc.

Quins oficis creieu que cal fer de nit? Coneixeu algú que s’hi dediqui? Si no coneixeu ningú, no patiu! Aviat publicarem a Cavall Fort un dossier especial on parlarem de gent que treballa de valent mentre nosaltres dormim.

Com creieu que deu ser el dia a dia d’aquestes persones? I a vosaltres, us agradaria fer algun ofici de nit?

Esperem els vostres comentaris!

 

 

  Amb l’enviament d’aquest formulari acceptes la política de privacitat de Cavall Fort.
  Si en vols saber més, ves aquí.

  8 Responses

  1. Denís - 12 anys

   El meu pare és metge i a vegades treballa nit i dia, em fa pena perquè torna molt cansat.

  2. Leia - 15 anys

   Hola, Cavall Fort,
   El meu pare treballa al port de Tarragona i quasi cada dia treballa de nit i la meva mare és la cap de Salvament Marítim de Barcelona, tres nits a la setmana treballa de nit. A mi no em fa res quedar-me sola i despertar la meva germana.

  3. Mar - 11 anys

   Hola!
   Tant el meu pare com la meva mare treballen de nit. Jo ja estic acostumada a estar sola i que dormin tot el matí… i fins i tot a la tarda!

  4. Adrià - 10 anys

   Jo veig els de la neteja, el camió de les escombraries i poca cosa més.

  5. Jaume - 6 anys

   Sí que coneixem algú que s’hi dedica… La meva mare és metge del cor i a vegades també treballa de nit.

  6. Jordi (7 anys), Roger (5 anys) i Oriol (11 anys )

   Sí que coneixem algú que s’hi dedica… el pare!

   El pare és infermer al SEM, al Sistema d’Emergències Mèdiques, i de vegades li toca treballar de nit. Comença a les 8 del vespre i acaba a les 8 del matí. Perquè si algú es posa molt malalt de nit i s’ha de portar amb ambulància, o algú té un accident de cotxe i és de nit, algú ha d’anar a buscar-los!!

  7. Ariadna - 9 anys

   És molt interessant!!!!
   El meu avi és metge i a vegades ha de treballar de nit.

  8. Elias - 10 anys

   Hola, penso que deuen estar molt cansats i voldran dormir, encara que és important el seu treball.