Què us agrada fer amb els amics?

posted in: Fòrum | 28
Fòrum

 

Segur que hi ha un grup de nois i noies amb qui quedeu sovint per a compartir xerrades, riures i jocs. Potser els coneixeu de l’escola, són els vostres veïns, formeu part del mateix equip de bàsquet… Qui són, els vostres amics? I quines activitats feu quan us trobeu? Teniu algun nom de colla?

Ho volem saber tot! Ens deixeu un comentari?

 

 

 

  Amb l’enviament d’aquest formulari acceptes la política de privacitat de Cavall Fort.
  Si en vols saber més, ves aquí.

  28 Responses

  1. Arlet - 11 anys

   Hola, Cavall Fort!
   A mi, amb les meves amigues, m’agrada molt jugar, ballar i, sobretot, riure.

  2. Vinyet - 11 anys

   Amb els meus amics quedem cada dijous per anar a l’espai jove La Cova que hi ha al poble i fem els deures, parlem, juguem a jocs de taula, ping-pong, futbolín… També, a vegades, quedem per anar a fer una volta pel poble.

  3. Toni - 11 anys

   A mi, amb els meus amics i amigues, m’agrada explicar-nos coses, inventar- nos jocs i quedar per anar a jugar a una de les nostres cases.

  4. Yara - 10 anys

   Hola, amb els meus amics m’agrada jugar a futbol. També ens agrada jugar a fet i amagar, i per cert, quan no tenim a què jugar ens inventem jocs. A vegades també parlem i riem molt.

  5. Sheila - 10 anys

   A mi m’agrada jugar amb els meus amics i amigues al carrer, jugar a tocar i parar.

  6. Danae - 10 anys

   Amb els meus amics m’agrada jugar a futbol, bàsquet…
   Amb les noies jugo a volei però amb els nois jugo amb els cromos, a canviar-los…