Quin tema us agradaria que sortís algun dia a Cavall Fort?

posted in: Fòrum | 97
Fòrum

 

A Cavall Fort som curiosos de mena, i per això ens agrada parlar una mica de tot. Natura, història, literatura, tecnologia… Ens preguntem per què hi ha persones que viuen cent anys o quins colors es poden veure al fons del mar. Visitem museus originals como el de les Matemàtiques o recordem escriptors i escriptores reconeguts com Caterina Albert. Descobrim què fan els gossos d’assistència o ens plantegem com podem ser més solidaris… Ens agrada investigar sobre tots aquests temes i, sobretot, ens agrada explicar-vos-ho després!

I a vosaltres, quins temes us desperten la curiositat? N’hi ha algun en concret que voldríeu que tractéssim a les pàgines de la revista?

Volem conèixer els vostres suggeriments! Ens els llegirem tots i en prendrem nota. Potser, d’aquí a un temps, els veureu convertits en articles a les pàgines de la revista!

 

 

  Amb l’enviament d’aquest formulari acceptes la política de privacitat de Cavall Fort.
  Si en vols saber més, ves aquí.

  97 Responses

  1. Daniela - 11 anys

   A mi, m’agradaria que parléssiu de com es juga a futbol i quines són les normes.

  2. Raquel - 12 anys

   M’agradaria molt que sortís el rugbi, que m’agrada molt i és molt divertit.
   A sobre, jo jugo a l’equip de l’Anoia.

  3. Paula - 12 anys

   Holaa,
   Molts cops mirem sèries o pel·lis que no són per a la nostra edat, ens les recomana algun amic o algun familiar… I ens poden agradar molt però no són per a la nostra edat. A les plataformes posen l’edat recomanada però de vegades no encaixa amb el que estàs veient o la descripció no encaixa. Llavors és per això que m’agradaria que parléssiu sobre això, sobre com saber si el que estem veient és per a la nostra edat o no.

  4. Jan - 9 anys

   A mi m’agradaria que afegíssiu a Cavall Fort un còmic sobre aventures a Minecraft.