Quin tema us agradaria que sortís algun dia a Cavall Fort?

posted in: Fòrum | 84
Fòrum

 

A Cavall Fort som curiosos de mena, i per això ens agrada parlar una mica de tot. Natura, història, literatura, tecnologia… Ens preguntem per què hi ha persones que viuen cent anys o quins colors es poden veure al fons del mar. Visitem museus originals como el de les Matemàtiques o recordem escriptors i escriptores reconeguts com Caterina Albert. Descobrim què fan els gossos d’assistència o ens plantegem com podem ser més solidaris… Ens agrada investigar sobre tots aquests temes i, sobretot, ens agrada explicar-vos-ho després!

I a vosaltres, quins temes us desperten la curiositat? N’hi ha algun en concret que voldríeu que tractéssim a les pàgines de la revista?

Volem conèixer els vostres suggeriments! Ens els llegirem tots i en prendrem nota. Potser, d’aquí a un temps, els veureu convertits en articles a les pàgines de la revista!

 

 

  Amb l’enviament d’aquest formulari acceptes la política de privacitat de Cavall Fort.
  Si en vols saber més, ves aquí.

  84 Responses

  1. Denís - 12 anys

   Sé que se surt del remei però no sabia on posar-ho. Quan he vist que el proper tema seria la realitat augmentada, m’ha portat molts records de quan jugava a Minecraft Earth, estic molt trist que ja no existeixi.

  2. Denís - 12 anys

   Hola, m’agradaria que publiquéssiu la sèrie manga “The legend of Zelda”, són 16 volums i són en manga. Us agradarà, n’estic segur.

  3. Denís - 12 anys

   Hola.
   M’agradaria que hi hagués un concurs de còmics dels subscriptors i que el còmic guanyador es publiqués reil·lustrat.

  4. Clara

   Hola!!! M’agradaria que algun dia parléssiu de l’InfoK, un programa molt interessant del Super3. També una mica més del feminisme i que proposéssiu una col·lecció de llibres que es diu NENES REBELS. Petons!!!

  5. Mar - 9 anys

   M’agradaria que féssiu un concurs de dibuix o de contes curtets per passar estones. Adeu i gràcies. Bona nit.

  6. Laura - 13 anys

   Hola! Ja sé que no té res a veure, però com puc escriure al calaix del doctor Cirera?
   Moltes gràcies!!!

   • Cavall Fort

    Hola, Laura! Busca alguna de les crides que el doctor Cirera fa a la revista, quan us demana que li envieu fotos, acudits, etc. Allà trobaràs l’adreça de contacte!

  7. Arlet - 9 anys

   A mi m’agradaria que parléssiu de Harry Potter.
   Perquè m’encanta.

  8. Georgina - 8 anys

   Moltes gràcies pel Cavall Fort, m’està encantant. M’agradaria sortir al Cavall Fort si és possible, però què he de fer? Sisplau, digueu-m’ho.

   • Cavall Fort

    Hola, Georgina! Al calaix del doctor Cirera sempre fem crides perquè els lectors hi participin. Busca aquesta secció a la revista i segueix les instruccions que hi vegis. Ens agradarà molt rebre les teves aportacions! 🙂

  9. Fiona - 9 anys

   M’agradaria que parléssiu de…..
   El feminisme
   Els pingüins
   Ocells en general
   Papallones
   Harry Potter
   Piano i música
   Gats
   Llibres
   Poemes de Joana Raspall
   Sèries
   El Tintin
   La il·lustració
   Són mooltes idees, però espero que us agradin! 🎨🐧

  10. Martí - 13 anys

   Em faria molta il·lusió que en un número del Cavall Fort expliquéssiu quin material escolar s’utilitzava fa una anys i com funcionava. També per veure com ha anat evolucionant, podríeu comparar alguns objectes del passat amb els actuals.
   Espero que us agradi la idea