Quin tema us agradaria que sortís algun dia a Cavall Fort?

posted in: Fòrum | 80
Fòrum

 

A Cavall Fort som curiosos de mena, i per això ens agrada parlar una mica de tot. Natura, història, literatura, tecnologia… Ens preguntem per què hi ha persones que viuen cent anys o quins colors es poden veure al fons del mar. Visitem museus originals como el de les Matemàtiques o recordem escriptors i escriptores reconeguts com Caterina Albert. Descobrim què fan els gossos d’assistència o ens plantegem com podem ser més solidaris… Ens agrada investigar sobre tots aquests temes i, sobretot, ens agrada explicar-vos-ho després!

I a vosaltres, quins temes us desperten la curiositat? N’hi ha algun en concret que voldríeu que tractéssim a les pàgines de la revista?

Volem conèixer els vostres suggeriments! Ens els llegirem tots i en prendrem nota. Potser, d’aquí a un temps, els veureu convertits en articles a les pàgines de la revista!

 

 

  Amb l’enviament d’aquest formulari acceptes la política de privacitat de Cavall Fort.
  Si en vols saber més, ves aquí.

  80 Responses

  1. Clara

   Hola!!! M’agradaria que algun dia parléssiu de l’InfoK, un programa molt interessant del Super3. També una mica més del feminisme i que proposéssiu una col·lecció de llibres que es diu NENES REBELS. Petons!!!

  2. Mar - 9 anys

   M’agradaria que féssiu un concurs de dibuix o de contes curtets per passar estones. Adeu i gràcies. Bona nit.

  3. Laura - 13 anys

   Hola! Ja sé que no té res a veure, però com puc escriure al calaix del doctor Cirera?
   Moltes gràcies!!!

   • Cavall Fort

    Hola, Laura! Busca alguna de les crides que el doctor Cirera fa a la revista, quan us demana que li envieu fotos, acudits, etc. Allà trobaràs l’adreça de contacte!

  4. Arlet - 9 anys

   A mi m’agradaria que parléssiu de Harry Potter.
   Perquè m’encanta.

  5. Georgina - 8 anys

   Moltes gràcies pel Cavall Fort, m’està encantant. M’agradaria sortir al Cavall Fort si és possible, però què he de fer? Sisplau, digueu-m’ho.

   • Cavall Fort

    Hola, Georgina! Al calaix del doctor Cirera sempre fem crides perquè els lectors hi participin. Busca aquesta secció a la revista i segueix les instruccions que hi vegis. Ens agradarà molt rebre les teves aportacions! 🙂

  6. Fiona - 9 anys

   M’agradaria que parléssiu de…..
   El feminisme
   Els pingüins
   Ocells en general
   Papallones
   Harry Potter
   Piano i música
   Gats
   Llibres
   Poemes de Joana Raspall
   Sèries
   El Tintin
   La il·lustració
   Són mooltes idees, però espero que us agradin! 🎨🐧

  7. Martí - 13 anys

   Em faria molta il·lusió que en un número del Cavall Fort expliquéssiu quin material escolar s’utilitzava fa una anys i com funcionava. També per veure com ha anat evolucionant, podríeu comparar alguns objectes del passat amb els actuals.
   Espero que us agradi la idea