Quina és la música que més us agrada?

posted in: Fòrum | 82
Fòrum

 

Volem conèixer els vostres gustos musicals, per això us demanem que ens expliqueu quina música escolteu. També ens agradaria saber els vostres costums: en quin moment del dia o en quina situació us agrada escoltar música? I com preferiu sentir-la: a la ràdio, a l’ordinador, en directe…?

Animeu-vos a comentar!

 

 

  Amb l’enviament d’aquest formulari acceptes la política de privacitat de Cavall Fort.
  Si en vols saber més, ves aquí.

  82 Responses

  1. Adrià - 7 anys

   Hola, soc l’Adrià. A mi l’estil de música que m’agrada més es el rock 🎸. Jo l’escolto a totes les hores i a vegades a la banyera.

  2. Mar - 13 anys

   Hola! Ara estic molt enganxada a una cançó que es diu “Sirenas”, de Taburete. Ah! I també m’agrada molt Coldplay!

  3. Tura - 10 anys

   Jo escolto Genesis, Queen, els Pets, els Catarres, Txarango, Joan Dausà i molts més… Ànims, CAVALL FORT!

  4. Arlet - 9 anys

   A mi m’agrada molt escoltar el meu grup de música que tinc amb les meves amigues, tenim penjat a YouTube el nostre primer videoclip però el canal és privat.
   Es diu The friends.
   També m’agrada molt escoltar Txarango, sobretot “A la deriva”. També m’agraden molt els Stay Homas: la cançó que més m’agrada és “The bright side”.

  5. Lola - 11 anys

   A mi m’agraden molts grups, però els que més acostumo a escoltar són Txarango (em fa molta pena que ho deixin), Queen, alguna cançó de Koers, trap en català a vegades i també acostumo a escoltar podcasts de Spotify.

  6. Marina - 24 anys

   Des de petits som subscriptors el meus germans i jo, i ens agrada molt en David Martí, un artista revelació; el podeu escoltar a YouTube amb temes com “Plora”, “El joier i la mestressa” o “Cançó del coronavirus”, entre altres. Us agradarà amb la seva guitarra!

  7. Jana - 8 anys

   M’agrada el cantant Miki Núñez. La cançó que m’agrada més és en castellà, és “Celebremos”, però a mi m’agrada en català, que la van fer a la Marató de TV3 i el meu pare tenia càncer i ara ja no està i per això m’agrada més en català. Es titula “Celebrem”.

  8. Mar - 12 anys

   M’agrada molt el Joan Dausà. He anat a dos concerts seus. El podríeu entrevistar un dia a Cavall Fort. 😉 Gal·la, estic d’acord amb tu, quin greu això de Txarango. 😭
   Adéu
   M’encanta el Cavall Fort 😋

  9. Marc - 9 anys

   A mi m’agrada escoltar les cançons del Miki Núñez, dels Catarres i música rock. Fa uns mesos vaig anar al meu primer concert amb la meva mare i la meva cosina, va ser dels Catarres. Estàvem a primera fila i m’ho vaig passar genial!!!
   Tinc moltes ganes d’anar a un concert del Miki Núñez, tot i que ara és una mica difícil.

  10. Gal·la - 11 anys

   El meu tipus de música preferit és el rock català i em fa molta pena que Txarango ho deixi en el 2021
   😭😭😭😭😭