Teresa Broseta, guanyadora del Premi Cavall Fort 2017

posted in: Notícies | 0

Una zebra, un elefant i un lleó. I la sabana. Aquests són els protagonistes dels contes guanyadors del Premi Cavall Fort d’aquest any, que s’ha endut l’escriptora valenciana Teresa Broseta.

En aquesta edició del premi, el jurat ha escollit per unanimitat el recull Batecs africans, presentat per l’autora sota el pseudònim Baobab. Els contes guanyadors expliquen les històries de tres animals de la sabana que es troben en situacions compromeses en què, alguns sense saber-ho, s’hi juguen la vida. Ben aviat publicarem a Cavall Fort els tres contes: La nouvinguda, Un silenci perfecte i Una nit sense son.

Teresa Broseta té una llarga trajectòria en l’àmbit de la literatura infantil i juvenil, que va començar amb la publicació de la seva primera obra l’any 2001. Ha conreat tots els gèneres (narrativa, poesia i teatre) i ha rebut diversos premis literaris. També ha escrit narrativa i teatre per a adults.

L’acte de lliurament del Premi Cavall Fort 2017, que és obert al públic, tindrà lloc el dimarts 12 de desembre a dos quarts de vuit del vespre, al Museu de Cultures del Món (situat al carrer Montcada, 12-14, de Barcelona). Hi actuarà el narrador Pep Tort, amb contes i cançons “A cau d’orella®”, acompanyat pel músic Josep Noguera (Pipol), a les cordes.