Us heu sentit frustrats algun cop?

posted in: Fòrum | 16
Fòrum

 

 

 

Ben aviat, a Cavall Fort, parlarem de la frustració! Per anar obrint boca, volem conèixer les vostres experiències sobre aquest tema. Què us passa, quan voleu una cosa i no l’aconseguiu? O quan us esforceu molt a fer una cosa i no us en sortiu?

En quines situacions us passa, a vosaltres? Com us sentiu? Expliqueu-nos-ho!

 

  Amb l’enviament d’aquest formulari acceptes la política de privacitat de Cavall Fort.
  Si en vols saber més, ves aquí.

  16 Responses

  1. Elna - 10 anys

   Hola, Cavall Fort. Una cosa que em frustra molt: jo sempre em faig mal, i hi ha una nena a la meva classe que sempre que em faig mal ella també però a la setmana següent i sempre es fa “mal” al mateix lloc que jo (se suposa). Un exemple és: jo em vaig fer una capsulitis jugant a bàsquet i llavors, quan em van treure la fèrula, la setmana vinent ella tenia una capsulitis al mateix dit i a la mateixa mà.

  2. Sophia - 12 anys

   Doncs clar!!! Exemples: quan la meva germana em molesta o quan entren a la meva habitació els meus germans.

  3. Ivette - 11 anys

   Jo sí, per Nadal pensava que em regalarien un mòbil i em van regalar jocs de taula…

  4. Ivette - 10 anys

   Jo m’he enrabiat perquè amb l’escola havia d’anar a una excursió i per culpa de coronavirus no vaig poder anar 😭😭😭😭😭

  5. Selva - 9 anys

   Hola, Cavall Fort, jo m’he frustrat quan havíem d’anar a patinar sobre gel amb el cole i amb tot això del coronavirus no hi he pogut anar.

  6. Guillem - 8 anys

   Algunes vegades m’interessa fer alguna cosa i no puc, com per exemple: un dia volia anar a esquiar i els pares (anàvem en grup) van decidir que no i em vaig haver d’aguantar.

  7. Mar - 9 anys

   Jo havia d’anar al delta del Llobregat i va començar a ploure a bots i barrals i no vam poder anar-hi.

  8. Bàrbara - 8 anys

   Jo m’he sentit frustrada quan estava a l’escola i el meu pare no va poder acompanyar-nos a una excursió. I jo, a l’agenda, mirava la resposta de la profe i no era massa agradable, perquè jo esperava molt que ell anés a aquella excursió, però l’alegria de cop i volta es va esfumar i no vaig poder dormir la nit abans de la tristesa que tenia. Sabia que a les excursions ens acompanyaven DOS PARES i no era així aquella vegada.

  9. Yago - 10 anys

   Sí, m’he sentit bastants cops frustat, i sempre que em frustro m’encallo en la mateixa cosa i després m’adono que no passa res.

  10. Rita - 9 anys

   Doncs una vegada estàvem planejant unes colònies i per causa de la pluja no vam poder-hi anar. Em vaig sentir molt frustrada perquè estava molt il·lusionada i la pluja m’ho havia aixafat, i vaig reaccionar amb molta ràbia i no ho podia aguantar.

  11. Giulia - 10 anys

   Jo m’he sentit molts cops frustrada, ja sigui perquè alguna cosa no m’ha sortit bé o perquè no he pogut fer-la. Em fustro bastant quan estic fent alguna cosa i m’hi esforço molt i al final se’m trenca…

  12. Guim - 7,6 anys

   Hola,
   jo em fustro amb les coses que vull fer, per exemple quan he fet un regal de manualitat i se’m trenca, o de vegades em passen la pilota molt bé, xuto i no marco.

  13. Jana - 11 anys

   Em passa moltes vegades!
   Sobretot amb l’escola. Una vegada estava acabant una redacció per a l’endemà, i llavors, no sé com, se’m va perdre, em vaig sentir tan frustrada…! El pitjor de tot és que la vaig trobar una setmana després. (>_<)

  14. Alex - 9 anys

   Em quedo molt decebut i m’enfado quan alguna cosa no em surt bé.

   Exemple:
   Quan volia enviar un correu a la Gemma i la pàgina se m’ha tancat.

  15. Júlia - 11 anys

   Jo m’enfado amb mi mateixa, i em poso de mal humor, però no cal oblidar que ho puc seguir intentant.