MAC! Activitats familiars a Barcelona, Girona, Ullastret i Empúries

| 0
Quan:
5 de maig de 2024 tot el dia
2024-05-05T00:00:00+02:00
2024-05-06T00:00:00+02:00
On:
Barcelona i altres poblacions
Museu d'Arqueologia de Catalunya
Contacte:
Mueu d'Arqueologia de Catalunya
934 232 149 / 934 246 577

El MUSEU D’ARQUEOLOGIA DE CATALUNYA (MAC) és un museu en xarxa format per diverses seus i jaciments. Actualment, el formen els museus arqueològics de Barcelona i Girona, la ciutat grecoromana d’Empúries, el conjunt històric d’Olèrdola, el jaciment ibèric d’Ullastret, el Centre d’Arqueologia Subaquàtica de Catalunya (CASC) i els poblats ibèrics de Molí d’Espígol (Tornabous), Castell (Palamós), Coll del Moro (Gandesa) i Castellet de Banyoles (Tivissa), juntament amb el jaciment prehistòric de la Roca dels Moros (El Cogul) i la ciutat romana de Iesso (Guissona). Aquests jaciments programen activitats per a tota la família.

MAC Barcelona:

MAC Girona: Taller del cicle “Temps d’arqueologia”. Diumenge 5 de maig, a les 11h.

Un any més el Museu d’Arqueologia de Catalunya ofereix el cicle “Temps d’arqueologia”. Un conjunt d’activitats per descobrir i aprendre d’aquesta disciplina.
Què en sabem dels espais on els nostres avantpassats van viure? Quines cases o refugis construïen? L’arqueologia ens ho ensenya.
Els humans sempre hem buscat espais on refugiar-nos: primer van ser les coves naturals, després les cabanes de diferents tipus fetes amb materials peribles, després espais rectangulars amb fonaments permanents de pedra…
Voleu resseguir la història pels diferents tipus d’espais que els humans han construït i utilitzat per a fer-hi vida? Posareu en pràctica algunes tècniques i materials constructius que es coneixen gràcies a l’arqueologia.
Edat: A partir de 8 anys.

MAC Empúries:
MAC Ullastret: 

MAC Olèrdola:

Lloc: MAC
Població: Barcelona / Girona
www: www.mac.cat