El Tatano és el germà petit de Cavall Fort. Va néixer l’any 2006 i és una revista pensada per a nens a partir de 4 anys. Surt un cop al mes i els petits lectors hi poden trobar un munt de coses divertides i interessants.

Una de les finalitats d’El Tatano és acompanyar els nens en les seves primeres lectures. La revista els ofereix contes, poesies i còmics que els fan descobrir, de mica en mica, el plaer de llegir. També els procura desvetllar la curiositat pel món que els envolta, amb reportatges de natura, entrevistes i articles. A més, hi poden trobar manualitats, receptes de cuina, jocs… En definitiva, que llegint i fent coses, volem que els tataners s’ho passin d’allò més bé.

Cada mes els acompanyen un munt de personatges divertits i alguns de molt estrafolaris, amb els quals els lectors viuen aventures emocionants: la Rita Pinyada, en Mixu Mixu, En Jan de l’Os, Rut i Piu, en Fermí i la Valentina i la Neus i la seva colla.

 

Darrere de cada Tatano hi ha un munt de professionals que aporten el seu granet de sorra a l’elaboració de la revista. Tot està fet i dissenyat perquè els petits lectors rebin la seva revista, a casa seva, al seu nom i cada cop que obrin la revista sentin que formen part d’aquest petit gran món d’El Tatano.

 

 

Us hi voleu subscriure?

Per a més informació sobre la subscripció, feu clic aquí.