Cavall Fort és una revista en català per a nens i nenes a partir de 9 anys. Els lectors hi troben un contingut divertit i variat: reportatges, còmics, jocs, tallers, entrevistes, concursos… Cada quinze dies, viuen l’emoció de rebre la revista a casa. Quan l’obren, ja no poden parar de llegir!

 

 

I com són, els lectors de Cavall Fort?

 

Nens curiosos que ho volen saber tot

Cavall Fort inclou contingut divulgatiu sobre temes ben diversos, escrits expressament per a despertar la curiositat dels lectors de la seva edat.

Les pàgines de la revista s’omplen d’articles de ciència, literatura, psicologia, història, natura, art… Aquests articles conviuen amb tests, entrevistes i altres seccions habituals que també transmeten coneixements amb un estil amè.

Tots els articles passen per un acurat procés d’edició per a garantir-ne la qualitat temàtica i lingüística. A més, els textos van acompanyats de magnífiques il·lustracions que capten l’interès dels nens i els ajuden a aprendre d’una manera molt visual.

 

 

 

Nens desperts que volen viure aventures i riure sense parar

Els nens s’endinsen en històries divertides, trepidants o emotives a través dels contes, que ocupen l’espai central de la revista, i a través dels còmics, que formen part de l’ADN de Cavall Fort.

Els personatges de còmic s’han convertit en els amics més íntims i esperats dels lectors. Des del pirata Cresques, un dels clàssics de les pàgines de Cavall Fort, fins als estimats Pesquis i Baliga, un tàndem molt divertit que apareix a la contracoberta. Són els protagonistes d’historietes originals, creades expressament per a la revista, i altres arribades des de les millors tradicions de còmic europeu i americà, triades i adaptades amb el màxim de cura.

 

 

 

 

 

Nens creatius que no paren quiets

Els lectors també poden fer Cavall Fort! Diferents tallers els ofereixen propostes per a fer manualitats, cuinar receptes o experimentar amb la ciència. A més, el doctor Cirera els anima a enviar dibuixos, acudits, fotografies i altres aportacions per a publicar a la revista.

De diversió, que no en falti! Cavall Fort els proposa habitualment jocs ambientats en llocs i situacions diferents, entreteniments variats i un concurs amb el qual poden guanyar regals.

 

 

 

 

 

Nens crítics que volen dir la seva

Sostenibilitat, inclusió, respecte pels animals, igualtat… Són alguns dels valors que Cavall Fort vol transmetre als lectors a través dels textos i també de les il·lustracions. El contingut de les seves pàgines els convida a reflexionar i desenvolupar el pensament crític.

A més, al web de Cavall Fort hi ha un fòrum on els nens poden donar la seva opinió sobre els temes proposats per la revista.

 

 

 

 

 

Nens conscienciats que es preocupen pel medi ambient

Cavall Fort és una revista de proximitat, que promou els autors locals i treballa amb la indústria del país. I també es preocupa pel medi ambient. Per aquest motiu s’imprimeix en paper amb certificat PEFC, que garanteix que ha estat extret de boscos gestionats amb criteris de sostenibilitat.

D’altra banda, els subscriptors reben la revista en un embolcall 100% biodegradable i compostable, fet de midó de blat de moro.

 

 

 

 

 

Et vols subscriure a
Cavall Fort?

I per als més petits,
El Tatano!