D’acord amb la normativa vigent, Cavall Fort facilita als usuaris informació relativa a les galetes (cookies) que utilitza i els motius del seu ús, així com sol·licita el seu consentiment per a poder-les utilitzar.

El web de Cavall Fort utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d’oferir una millor experiència de navegació i un millor servei. No obstant això l’usuari té l’opció d’impedir la generació de galetes i l’eliminació de les mateixes mitjançant la selecció de la corresponent opció al seu navegador. En cas de bloquejar l’ús de les galetes al seu navegador, és possible que alguns serveis o funcionalitats de la pàgina web no estiguin disponibles.

 

Què és una galeta

Les galetes constitueixen una eina utilitzada pels servidors web per a emmagatzemar i recuperar informació relativa als usuaris. Són petits arxius de text que les pàgines web envien al navegador i que s’emmagatzemen al terminal de l’usuari (un ordinador, un telèfon mòbil, una tauleta…). Aquesta informació permet recuperar informació com per exemple el seu usuari registrat, si en disposa, dades de connexió a les xarxes socials o dades de preferències de navegació. Aquestes dades són emmagatzemades per a ser recordades quan l’usuari visita de nou la pàgina.

 

Com s’utilitzen les galetes i quin tipus d’informació guarden

En navegar pel lloc web de Cavall Fort, l’usuari està acceptant que es puguin instal·lar galetes al seu terminal que permetin conèixer la següent informació:

  • Informació estadística de l’ús del web
  • La connexió (login) de l’usuari per a mantenir la sessió activa
  • L’activitat que ha dut a terme l’usuari al web (pàgines vistes, cerques, etc.)

En cas de bloquejar l’ús de galetes del seu navegador pot ser que alguns dels serveis de la pàgina web deixin d’estar disponibles.

 

Com es poden bloquejar o eliminar les galetes

L’usuari del web de Cavall Fort pot permetre, bloquejar o eliminar les galetes que té instal·lades al seu equip des de la configuració de les opcions del navegador que utilitzi en l’ordinador, el telèfon mòbil o la tauleta.

 

Actualització de la nostra política de galetes

Es possible que actualitzem la política de galetes del nostre lloc web. Per aquest motiu us recomanem revisar aquesta política cada vegada que accediu al nostre lloc web amb l’objectiu d’estar adequadament informats sobre com i per a què fem servir les galetes. Tingueu en compte que els navegadors també poden canviar les seves polítiques i la ubicació de la informació.

La política de galetes es va actualitzar per última vegada el 04/07/2019.