El Tatano 137
La cuina
Ingredients:
Unes fulles d’enciam
100 g de formatge d’untar
50 g de salmó fumat
Julivert
Un grapat de nous
1. Desfulla l’enciam i, si té els nervis molt marcats, talla’ls amb cura. Estira una làmina de film de plàstic i posa-hi una fulla d’enciam a sobre. | ||
2. En un bol, barreja el formatge d’untar amb una mica de julivert picat i unes nous picades. | ||
3. Unta la fulla d’enciam amb aquesta barreja i, al mig, posa-hi una tira de salmó fumat. Enrotlla l’enciam i prem bé el film de plàstic com si fos un caramel allargat. | ||
4. Deixa-ho una estona a la nevera. Treu els rotlles de la nevera i talla’ls com si fos un rotlle japonès. |
Recepta: ADA PARELLADA
Fotografia: DANI CODINA
Il·lustració: ÀGATA GIL