El Tatano 204
La cuina
Ingredients:
Tres o quatre mandarines
100 g de xocolata negra
100 g de xocolata amb llet
100 g de xocolata blanca
Confits de colors o ametlla picada
1Pela les mandarines i separa’n els grills. Posa els trossos de xocolata en un recipient apte per al microones. |
2Per a fondre la xocolata, posa-la 30 segons al microones. Si no s’ha fos prou, posa-la 30 segons més. Cada vegada que treguis la xocolata del microones, barreja-la. Has d’estar alerta perquè es crema molt de pressa! |
3Suca la meitat de cada grill de mandarina a la xocolata fosa. |
4Tira-hi ametlla picada o confits de colors pel damunt. Posa-ho en un recipient, tapa’l i guarda’l a la nevera fins al moment de servir-ho a taula. |
Mmm, que bones!
Recepta: ADA PARELLADA
Fotografia: DANI CODINA
Il·lustració: ÀGATA GIL