Cavall Fort 1495
A la cuina!
Els vampirs són uns autèntics fanàtics de la pasta! Els millors restaurants vampírics, de fet, són a Itàlia; directament des d’un d’aquests locals hem aconseguit aquesta recepta, la preferida dels vampirs, que, a més de ser amants de la pasta, tothom sap que també ho són de la remolatxa.
Ingredients
-500 g de macarrons o espaguetis
-200 g de remolatxa cuita
-40 g d’ametlles
-mig gra d’all
-50 g de formatge parmesà ratllat
-50 ml d’oli d’oliva
-sal
Pas 1 Feu la salsa sangonosa triturant la remolatxa amb les ametlles, l’all i la sal. Afegiu-hi a poc a poc l’oli d’oliva i, finalment, el formatge. |
Pas 2 |
Pas 3 Escalfeu la salsa sangonosa amb els macarrons a la paella i afegiu-hi un cullerot de l’aigua de bullir la pasta. Barregeu-ho bé. |
Pas 4 Serviu-ho; hi podeu afegir més formatge parmesà i unes fulles d’alfàbrega. |
Poseu-vos un bon tovalló per a menjar aquest plat; la pasta sangonosa us lliscarà per les comissures dels llavis. Mmmm!
Recepta: ADA PARELLADA
Fotografia: DANI CODINA
Dibuixos: MONTSE FRANSOY