Pasta sagnant de remolatxa

posted in: Cavall Fort | 0
Cavall Fort 1495
A la cuina!

 

Els vampirs són uns autèntics fanàtics de la pasta! Els millors restaurants vampírics, de fet, són a Itàlia; directament des d’un d’aquests locals hem aconseguit aquesta recepta, la preferida dels vampirs, que, a més de ser amants de la pasta, tothom sap que també ho són de la remolatxa.

 

 

Ingredients

-500 g de macarrons o espaguetis
-200 g de remolatxa cuita
-40 g d’ametlles
-mig gra d’all
-50 g de formatge parmesà ratllat
-50 ml d’oli d’oliva
-sal

 

Pas 1
Feu la salsa sangonosa triturant la remolatxa amb les ametlles, l’all i la sal. Afegiu-hi a poc a poc l’oli d’oliva i, finalment, el formatge.
 

Pas 2
Bulliu els macarrons en molta aigua i sal. Directament de l’olla, passeu-los escorreguts a la paella sense refredar-los prèviament. Reserveu una mica de l’aigua de bullir per millorar la salsa.

Pas 3
Escalfeu la salsa sangonosa amb els macarrons a la paella i afegiu-hi un cullerot de l’aigua de bullir la pasta. Barregeu-ho bé.
Pas 4
Serviu-ho; hi podeu afegir més formatge parmesà i unes fulles d’alfàbrega.

 

Poseu-vos un bon tovalló per a menjar aquest plat; la pasta sangonosa us lliscarà per les comissures dels llavis. Mmmm!

 

 

Recepta: ADA PARELLADA
Fotografia: DANI CODINA
Dibuixos: MONTSE FRANSOY