Us agrada el teatre?

posted in: Fòrum | 28
Fòrum

 

 

Ei, lectors! Sabem que molts de vosaltres sou amants del teatre. N’hi ha que us agrada anar-hi com a espectadors; d’altres, us ho passeu d’allò més bé pujant a l’escenari.

Ens agradaria que ens expliquéssiu les vostres experiències teatrals. Us agrada fer teatre? Com hi participeu: com a actors, com a directors, com a escenògrafs…? I, si sou dels que s’estimen més mirar-s’ho des del pati de butaques, quines obres us han agradat més?

Esperem els vostres comentaris!

 

Teniu alguna cosa a dir sobre aquest tema? Envieu-nos el vostre comentari a internet@cavallfort.cat indicant el vostre nom, la vostra edat i a quin fòrum voleu participar.

 

28 Responses

  1. Bruna - 9 anys

    A mi, m’encanta el teatre. M’agrada tant d’espectadora com d’actriu, però no en puc fer enlloc. Només ho puc fer bastant lluny del meu poble, i no val la pena.

  2. Bruna - 9 anys

    A mi m’agrada molt el teatre. De tant que m’agrada, hi estic apuntada. 🎭🎟️
    És molt divertit i ho faig a Porqueres, a la factoria.
    Si voleu, us explicaré els passos de teatre:
    1-Fer jocs per perdre la vergonya, com el joc de les targetes: la/el professora/professor té unes targetes de colors i cadascuna representa una emoció i, a partir d’això, fem una història.
    2-Proposar alguns temes per fer l’obra.
    3-Triar entre tots quin tema farem i preparar-ho.
    4-El material el podeu comprar o fer-lo vosaltres.
    5-Dir als amics i família que vinguin a l’obra.

  3. Abril - 11 anys

    A mi, m’agrada més veure teatre que fer-lo, però he fet algunes representacions teatrals amb l’escola i teatre musical amb la meva escola de música. També vaig participar una vegada als “Pastorets” del poble, i em va encantar l’experiència.

  4. Adolf - 10 anys

    No m’agrada gens. Jo soc molt tímid i em fa vergonya pujar a l’escenari, però veure-hi altres persones és bonic.

  5. Laia - 9 anys

    A mi, m’encantaaaaaaaaa el teatre!! 👌👍👍 Jo faig teatre musical 🎭 (amb dansa) a una escola de música que es diu Tremolo. Tinc un professor de teatre que es diu Mateu i una professora de dansa que es diu Clara. Són superguais!!! 😝

  6. Tura - 10 anys

    A mi m’encanta! Soc actriu, i m’agrada molt. També he vist moltes obres de teatre! Des dels 8 anys que faig teatre i actuo a l’escenari.

  7. Fiona - 9 anys

    Bon jour!
    M’encanta el teatre! La meva mare, Carme (45 anys), i les meves germanes grans, la Vinca (16 anys) i l’Elia (15 anys), van anar al teatre de Barcelona a veure moltes obres de Mercè Rodoreda.