Festa Major d’Hivern Santa Eulàlia 2024

| 0
Quan:
9 de febrer de 2024 – 12 de febrer de 2024 tot el dia
2024-02-09T00:00:00+01:00
2024-02-13T00:00:00+01:00

El cap de setmana del 9 al 12 de febrer, la Festa Major d’Hivern de la ciutat omplirà de música, foc i tradició els carrers de Barcelona.

El divendres, l’Àliga de la Ciutat sortirà de l’Ajuntament per encapçalar la primera desfilada de la festa, que culminarà en el tradicional Ball de l’Àliga al presbiteri i davant l’altar major de la basílica de Santa Maria del Mar. La següent cercavila tindrà lloc dissabte al matí, amb gegantons, capgrossos, cuques, bèsties i cavallets de les colles i escoles de Barcelona, encapçalats per la gegantona Laia. Diumenge al matí tindran lloc la Trobada de Gegants a Ciutat Vella i el Seguici de Santa Eulàlia. El dilluns, diada de Santa Eulàlia, la cercavila de la gegantona Laia marcarà el final de les desfilades.

El foc també serà protagonista el dissabte, amb el Correfoc dels petits diables i les bèsties petites, a partir de les 18.30 h. I a partir de les 20 h, el Correfoc de Santa Eulàlia.

El matí del diumenge, la plaça de Sant Jaume acollirà la tradicional jornada castellera. Hi participaran les vuit colles de la ciutat: Castellers de Barcelona, Sants, la Vila de Gràcia, el Poble-sec, la Sagrada Família, la Jove de Barcelona, la de Sarrià i els Esquerdats de l’Esquerra de l’Eixample.

En l’apartat musical, el dissabte tindrà lloc al Moll de la Fusta la festa dels més joves de la ciutat, la Lali Jove! I, com és tradició, molts equipaments de la ciutat faran portes obertes.

Tota la informació, en aquest enllaç.