MónNatura Delta de l’Ebre

| 0
Quan:
16 de febrer de 2024 – 29 de febrer de 2024 tot el dia
2024-02-16T00:00:00+01:00
2024-03-01T00:00:00+01:00
On:
Delta de l'Ebre
Llacuna de la Tancada
Contacte:
Llacuna de la Tancada
977 053 801

Animeu-vos a descobrir els aspectes més representatius d’aquest entorn natural i la vida en aquest territori.

Activitats: L’equipament reobre el proper 16 de febrer!

Visita dels menuts. Caps de setmana, ponts i festius, a les 10.30h.
Descobriu l’essència del Delta en família. Amb aquesta visita familiar podreu gaudir de l’entorn de MónNatura Delta i alhora descobrir la riquesa d’aquest espai. Coneixereu la història del pirata de les salines EicTu XicMano, veureu aus fascinants com els flamencs i practicareu activitats tradicionals úniques del Delta de l’Ebre com tirar el rall o navegar amb pontona.

Visita guiada MónNatura Delta. Visita guiada al centre acompanyats d’un guia local. Caps de setmana, ponts i festius, a les 12h.
Visita guiada completa a MónNatura Delta de l’Ebre fent un circuit per tots els espais del centre. Un guia de la zona ens acompanyarà per conèixer de ben a prop el valor d’aquest territori, amb una gran riquesa en fauna i flora i un paisatge únic i amb una gran personalitat. També podrem gaudir de la divertida experiència de les barques de perxar.

La visita dels flamencs. Dissabtes, a les 12h.
Descobrireu mil i una curiositats dels ocells més emblemàtics del delta, els flamencs. Aprendreu coses sobre la seva vida, anatomia, alimentació i altres aspectes menys coneguts tot observant-los en directe a través dels telescopis des del Mirador 360º.

Coneix les aus del Delta. Dissabtes, a les 16.30h.
Passejada pels voltants de MónNatura Delta per aprendre a identificar i conèixer els ocells més comuns del Delta de l’Ebre. Podreu veure espècies com el bernat pescaire, el martinet blanc, la gamba roja, el flamenc, diferents espècies d’ànecs, etc…

 

Consulteu totes les activitats en aquest enllaç.

Informació: tel 977 053 801, info@monnaturadelta.com i www.monnaturadelta.com

Carnet de subscriptor

 

Lloc: Delta de l’Ebre
Població: Llacuna de la Tancada
www: www.monnaturadelta.com