Museu Picasso i Fundació Joan Miró

| 0
Quan:
24 de febrer de 2024 – 25 de febrer de 2024 tot el dia
2024-02-24T00:00:00+01:00
2024-02-26T00:00:00+01:00

Des del passat 20 d’octubre, el Museu Picasso Barcelona i la Fundació Joan Miró acullen l’exposició Miró-Picasso, que presenta l’obra de dos artistes imprescindibles de l’art del segle XX que van mantenir una llarga i fructífera amistat i que van deixar una part important del seu llegat a Barcelona.

En el marc de l’exposició, tots dos museus proposen un seguit d’activitats adreçades a públic familiar.

Programació del Museu Picasso:

Panorama tubular. Taller familiar. Dissabte 24 de febrer, de 17h a 19h.
Pintar paisatges és una de les pràctiques de qualsevol artista al llarg de la seva carrera, i Miró i Picasso no en van ser l’excepció. Això és el que aprendreu en aquest taller familiar. Mirareu les seves obres paisatgístiques i n’analitzareu la tècnica, si són rurals o urbanes, quins detalls decideixen destacar… També fareu la vostra pròpia versió artística del paisatge.
Públic: Infants de 5 a 11 anys.

Programació de la Fundació Joan Miró:

Correspondències. A Miró, remitent: Picasso, o viceversa. Taller d’arts plàstiques.  Diumenge 25de gener, a les 11h.
De la mà de l’artista Març Rabal, us inventareu una correspondència entre tots dos artistes amb materials propers als que ells feien servir: postals, paper de vidre, papers pautats, sobres, revistes actuals i antigues… Experimentareu amb la poesia visual mitjançant el collage i les possibilitats del dibuix a partir de l’escriptura manuscrita o tipogràfica.
Edat recomanada: Famílies, a partir de 6 anys.

Més informació, en aquest enllaç.