Fem innocentades amb els pitinaps!

posted in: El Tatano | 0
El Tatano 192

 

 

Ei, tataner! T’agrada fer bromes? Tens ganes de riure? Aquí tens algunes idees per a fer innocentades!

 

Quin ensurt!

Amaga’t darrere una porta, dins d’un armari o sota el llit i, quan aparegui la teva víctima, surt de l’amagatall fent un crit: “Buuuh!” No hi ha res més divertit que agafar algú desprevingut i donar-li un bon ensurt!

Ecs! El cafè és salat!

Posa sal a la sucrera i sucre al saler i ja està. Només cal tenir paciència i esperar que la teva víctima entri a la cuina. Tant si es fa un cafè com una amanida, quan ho tasti et faràs un tip de riure!

M’ha sortit barba!

Sents algú que ronca a casa teva? Els grans fan la migdiada? Doncs és el moment! Agafa els retoladors més gruixuts que tinguis i, sense que es despertin, pinta’ls un bon bigoti i una barba. I alguna berruga, també!

Oh, plouen gotes de colors!

Tens confeti, a casa? Si no, agafa els paperets de la màquina de fer forats o els trossets de fer punta al llapis i posa-ho dins d’un paraigua. Després, plega’l i deixa’l al seu lloc. Si aquell dia plou, vigila que ningú no es deixi el paraigua!

Això és un regal?

Agafa qualsevol cosa que tinguis per casa i embolica-la com si fos un regal, amb un paper ben bonic. Una patata, el rotllo de paper de vàter o el fregall de rentar plats, et poden servir. O, fins i tot, uns mitjons ben pudents! Quan la víctima obri el regal, et petaràs de riure!

Qui m’ha penjat una llufa?

El dia dels Sants Innocents no poden faltar les llufes! Retalla llufes de paper i, amb un tros de cinta adhesiva, penja-les a l’esquena d’algú que estigui distret. Si vols, hi pots escriure algun missatge divertit, com ara “He fet un pet!”.

 

 

Tataner, apunta’t aquesta data al calendari: 28 de desembre. I celebra el dia dels Sants Innocents fent moltes bromes!

 

Text: NÚRIA FIGUERAS
Il·lustració: ÒSCAR JULVE