El Tatano 223
La cuina
Ingredients:
500 ml de nata per a muntar
200 ml de llet
150 g de sucre
200 g de maduixots
1Renta els maduixots amb un raig d’aigua i talla’ls a trossets amb un ganivet. |
2En un bol barreja la llet i el sucre. Remena-ho amb un batedor manual fins que el sucre es dissolgui. Per a muntar la nata, deixa-la un parell d’hores a la nevera perquè estigui ben freda. Amb el batedor, bat-la una bona estona fins que tingui textura de nata. |
3Afegeix la nata a la llet ensucrada. Tira-hi els trossets de maduixot i barreja-ho a poc a poc perquè la nata no s’abaixi. |
4Posa-ho al congelador i al cap d’una hora treu-ho i remena-ho. Torna-ho a treure cada mitja hora i remena-ho fins que estigui totalment congelat. |
Recepta: ADA PARELLADA
Fotografia: DANI CODINA
Il·lustració: ÀGATA GIL