Josep Espar Ticó rep el Premi Talent d’Honor d’Humanisme

posted in: Notícies | 0

La Welcome Talent Society de Barcelona és una iniciativa ciutadana que pretén trobar i difondre el millor talent català contemporani. És la impulsora dels Premis Talent, una plataforma destinada a descobrir nous talents en àmbits molt diversos i a reconèixer personalitats, institucions i empreses que destaquen per aportar talent a la societat catalana.

Aquest any, la Welcome Talent Society ha atorgat el Premi Talent d’Honor en l’àmbit de l’Humanisme a l’activista cultural i polític Josep Espar Ticó. Amb aquest reconeixent vol destacar “la seva contribució al foment de la llengua catalana, l’arrelament del sentiment de país i les múltiples iniciatives que ha impulsat en el camp cultural i social”.

A Cavall Fort el coneixem bé, en Josep Espar Ticó. Entre d’altres fites destacades a la seva trajectòria, va ser un dels promotors i fundador del diari Avui i de la discogràfica Adigsa. També va ser gerent del Congrés de Cultura Catalana i va propiciar el III Congrés Catalanista. I, sobretot, va ser un dels fundadors de Cavall Fort.

De fet, va ser ell qui va proposar el nom de Cavall Fort per a la revista. La història diu, però, que la idea no va ser d’en Josep: una tieta seva de Balaguer li va suggerir el nom quan ell li va comentar que volien fer una revista infantil. I, ves per on, el nom va agradar.

Enhorabona, Josep, per aquest premi!