Premi Cavall Fort 2020. Edició especial còmic!

posted in: Notícies | 0

 

Es convoca el Premi Cavall Fort 2020, que aquest any serà especial i s’atorgarà a una HISTORIETA DE CÒMIC. Estarà dotat amb 3.300 euros per la Fundació Cavall Fort i es regirà per les bases següents:

 1. El Premi Cavall Fort 2020 es concedirà a la millor historieta de còmic adreçada als lectors de la revista.
 2. Els treballs han de ser originals, inèdits i escrits en llengua catalana, i han de tenir en compte les característiques de la revista Cavall Fort i l’edat del seu públic (de nou a catorze anys).
 3. El jurat valorarà tant la qualitat del guió com la del dibuix.
 4. L’import del premi serà, amb caràcter excepcional per a aquesta edició, de 3.300 euros.
 5. La historieta haurà de tenir de quatre a sis pàgines, a tot color, amb un format vertical de 180 x 230 mm.
 6. Els treballs que aspirin al premi s’hauran de fer arribar en format PDF al correu premicavallfort@cavallfort.cat i s’hi hauran de fer constar el nom i cognoms de l’autor, l’adreça i un telèfon de contacte.
 7. El termini d’admissió d’originals es tancarà el dia 15 d’octubre de 2020.
 8. El treball premiat es publicarà a Cavall Fort dins l’any següent a l’adjudicació del premi. Un cop publicat, l’autor en podrà disposar lliurement.
 9. El jurat del premi estarà format per membres del Consell de Redacció de la revista.
 10. El veredicte del jurat es farà públic durant el mes de desembre a través de la revista Cavall Fort i del seu web www.cavallfort.cat. A més, es comunicarà personalment al guanyador.
 11. Edicions Cavall Fort es posarà en contacte amb els autors dels treballs que no hagin estat premiats però que el jurat consideri que, per la seva qualitat i característiques, podrien ser publicats a la revista. En el cas d’arribar a un acord, els autors rebran la remuneració corresponent segons les tarifes vigents a l’editorial.
 12. El fet de presentar-se al premi suposa la conformitat dels autors amb aquestes bases. El jurat podrà resoldre segons el seu bon criteri qualsevol cas que no hi estigui previst.

Barcelona, 18 de maig de 2020

 

Descarregueu-vos les bases del Premi Cavall Fort 2020 en format pdf