Què és el millor que us ha passat el 2023?

posted in: Fòrum | 20
Fòrum

 

 

Aquest any ens ha deixat notícies tristes que no hauríem volgut sentir mai. Guerres que comencen i d’altres que continuen, terratrèmols i inundacions amb milers de víctimes, una sequera que ha deixat els embassaments gairebé buits…

Però el 2023 també ens ha dut coses bones! Feu memòria: segur que teniu algun record emocionant o divertit d’aquest any que podeu compartir amb nosaltres. El volem conèixer! Ens l’expliqueu?

 

 

  Amb l’enviament d’aquest formulari acceptes la política de privacitat de Cavall Fort.
  Si en vols saber més, ves aquí.

  20 Responses

  1. Aura - 10 anys

   Han passat moltes coses bones el 2023 però potser el més divertit va ser l’estiu, quan vaig anar a un concert de Stay Homas. Va ser molt emocionant i m’ho vaig passar molt bé.

  2. Hector - 10 anys

   El millor que m’ha passat és que, per final d’any, vam tenir un tiberi enorme amb molta varietat de coses, com els de Hogwarts.

  3. Àvalon - 11 anys

   L’any 2023 ha sigut bastant divertit. Vaig ser molt feliç el dia del meu aniversari. Vaig fer una festa amb 6 amics a casa meva.
   Moltes gràcies, Cavall Fort!!

  4. Adrià - 10 anys

   Aquest 2023 el més divertit que m’ha passat és que vaig anar a un càmping amb uns amics. El càmping era molt gran i tenia un riu, una piscina i també hi havia una taula de ping-pong. També estic content perquè em van regalar un joc pel meu aniversari. Hi jugo i és molt divertit.

  5. Ciro - 10 anys

   Jo soc argentí i el desembre del 2023 vaig arribar a Catalunya. M’ha agradat molt. Per l’aniversari em van regalar molts regals. També vaig anar a un concert.

  6. Pol - 10 anys

   Hola, Cavall Fort.
   El que més em va agradar del 2023 va ser anar amb els diables a Cervera, concretament a l´Aquelarre amb els seus diables petits.
   Fins aviat!

  7. Ivet - 10 anys

   Aquest 2023 ha sigut molt divertit. Una de les coses que més m’ha agradat ha sigut anar al concert de l’Aitana al Palau Sant Jordi, a Barcelona. També aquest 2023 vaig fer la comunió.

  8. Alan - 11 anys

   El que més m’ha agradat del 2023 va ser anar a Port Aventura. Va ser el millor dia de l’any 2023. Vaig anar-hi amb la meva família. El problema va ser que hi havia molta gent però vam poder anar a força atraccions. Després d’algunes atraccions vam anar a dinar. Després d’una llarga estona es feia fosc i vam anar a casa.

  9. Joel - 10 anys

   Hola, Cavall Fort!
   El dia que més m’ha agradat del 2023 ha sigut el dia del meu aniversari perquè em van regalar un Lego de 1000 peces.

  10. Gala - 10 anys

   Hola, Cavall Fort!
   A mi, el millor que m’ha passat aquest 2023 ha sigut que la meva mare em regalés unes entrades per a DISNEY ON ICE. També m’ha agradat que el meu pare em regalés un llibre que es titula EL CLUB DE LES SABATES VERMELLES.

  11. Roc - 10 anys

   Hola, Cavall Fort!! Aquest 2023 m’han agradat moltes coses però el que més m’ha agradat és quan em van pujar de categoria a futbol.

  12. Martina - 10 anys

   Hola, Cavall Fort!
   A mi, aquest any 2023, m’ha agradat anar pel meu aniversari a Madrid, al Parc Warner. Van ser 2 dies perquè era molt gran. Va ser molt divertit!!!

  13. Aleix - 10 anys

   Hola, Cavall Fort!
   Jo, d’aquest 2023, el millor que he fet ha sigut anar a Isla Fantasia amb la meva família. Va ser molt divertit.

  14. Aina - 10 anys

   A mi, el que més m’ha agradat del 2023 és que he anat amb els meus pares a Madrid a veure el centre i a veure família. I també m’ha agradat molt anar amb els meus pares a Port Aventura perquè els meus pares, pel meu anivarsari, m’hi van invitar.

  15. Jana - 11 anys

   Aquest 2023 m’han passat moltes coses bones. Per exemple, quan amb les meves amigues de gimnàstica rítmica vaig anar a competir a Barcelona. O pel meu aniversari, quan vaig fer una festa de pijames amb les meves amigues. Vam riure molt!!! També quan vaig anar a veure un partit del Barça femení al Camp Nou. Ha sigut un any molt divertit.

  16. Genís - 10 anys

   El més emocionant que m’ha passat va ser quan vam quedar segons del millor torneig de futbol que es va fer en tot el 2023. (Yellow Cup)

  17. Gerard - 10 anys

   Bon dia, Cavall Fort!
   A mi, el que més m’ha agradat d’aquest any 2023 ha sigut estar amb el meu pare, amb el meus cosins i també amb els tiets i els meus avis.

  18. Quim - 10 anys

   A mi, el millor que m’ha passat aquest 2023 ha sigut quan vaig guanyar el torneig 3×3 d’hoquei. Vam jugar els meus amics i jo, ens van donar una copa i una motxilla.

  19. Erik - 10 anys

   El més feliç que m’ha passat aquest 2023 va ser quan vaig guanyar un torneig al Castellví per molta diferència de gols.

  20. Adrián - 10 anys

   A mi, el que més m’ha agradat ha sigut guanyar el concurs del Cavall Fort número 1471 de la primera quinzena de novembre, en el sorteig del concurs número 1465/66 del mes d’agost. M’ha tocat el següent premi: Un lot de còmics de l’editorial Salvat.

   Gràcies, Cavall Fort!!!