20 anys del Premi de Conte Infantil Il·lustrat Hospital Sant Joan de Déu

posted in: Notícies | 0

Aquest any n’ha fet 20 que l’Hospital Sant Joan de Déu convoca el Premi de Conte Infantil Il·lustrat que porta el seu nom. Un premi destinat a promoure la narrativa en llengua catalana per a lectors d’entre 4 i 8 anys. La institució està molt orgullosa d’haver pogut donar continuïtat a aquesta iniciativa durant tots aquests anys perquè encaixa molt bé amb els seus valors, “que no es centren només en la salut dels nostres petits, sinó en totes les dimensions de la persona, també la cultural”.

En aquesta edició, el jurat ha atorgat el premi a l’obra La capsa contra la por, escrita per Xavier Blanch i il·lustrada per Silvia Cabestany. El conte explica la història de l’Ainet, una nena que supera les seves pors amb l’ajuda d’una capsa singular.

A Cavall Fort estem especialment contents perquè un dels guardonats, Xavier Blanch, va ser president de la Fundació Cavall Fort. Enhorabona, Xavier i Silvia, per aquest reconeixement! I enhorabona també a l’Hospital Sant Joan de Déu pel 20è aniversari del premi!