El Tatano és una revista en català per a nens i nenes a partir de 4 anys. És el Cavall Fort dels petits! Un munt de seccions divertides i interessants fan que l’aventura de llegir comenci a les seves pàgines. Un cop al mes, els tataners troben a la bústia un nou exemplar de la revista al seu nom. Això els fa sentir que formen part del petit gran món que és El Tatano!

 

 

I per què els agrada tant? Perquè amb El Tatano poden…

 

Descobrir el plaer de llegir

Una de les finalitats d’El Tatano és acompanyar els nens en les seves primeres lectures. Per això els ofereix contes, poesies i còmics que puguin estimular el seu gust per llegir.

A la revista es combinen textos curts i senzills amb d’altres de més llargs i elaborats. Tot està escrit amb un llenguatge proper.

A més de llegir el conte que surt publicat a cada número, els nens el poden escoltar de la veu d’un narrador gràcies als audiocontes del web.

 

 

 

Aprendre moltes coses

Els nens tenen ganes de descobrir el món que els envolta! El Tatano intenta satisfer aquesta curiositat a través d’articles i reportatges de temes variats.

Cada mes, la revista inclou un reportatge de natura, amb imatges espectaculars i una informació clara i veraç. Els tataners també hi poden trobar articles que tenen a veure amb el seu entorn, pàgines que parlen de les emocions, dels secrets d’objectes quotidians… Cada número és diferent!

Tant els textos com les imatges intenten transmetre valors: diversitat, respecte a la natura, igualtat… De fet, les imatges són molt importants per als lectors més petits. Per això, a El Tatano, les il·lustracions i fotografies es trien amb molta cura.

 

 

 

 

Fer amics interessants

Amb tot de personatges divertits, els tataners viuen aventures emocionants. Compartint històries amb la Rita Pinyada, en Mixu Mixu, en Jan de l’Os o la colla de la Neus, poden deixar volar la imaginació.

Alguns d’aquests personatges tenen edats similars a les dels lectors. Les coses que els passen els resulten molt properes; això fa que els nens s’hi identifiquin i entenguin millor els seus sentiments.

 

 

 

 

Jugar i participar

La revista estimula la creativitat del tataners a través de propostes divertides i adaptades a la seva edat: manualitats, jocs, receptes de cuina…

I cada mes els convida a enviar els seus dibuixos sobre una proposta concreta. Els petits artistes tenen l’alegria de veure’ls publicats a la revista o al web!

 

 

 

 

 

Protegir el medi ambient

El Tatano és una revista de proximitat, perquè promou els autors locals i treballa amb la indústria del país. A més, es preocupa per la protecció del medi ambient. Per això fa servir un paper amb certificat PEFC, que garanteix que aquest material ha estat extret de boscos gestionats amb criteris de sostenibilitat.

D’altra banda, els subscriptors reben la revista en un embolcall fet de midó de blat de moro, 100% biodegradable i compostable.

 

 

 

 

 

Et vols subscriure a
El Tatano?

I per als germans grans,
Cavall Fort!