A quin còmic de Cavall Fort voldríeu viure?

posted in: Fòrum | 38
Fòrum

 

 

Imagineu que us poguéssiu colar a les pàgines de Cavall Fort i entrar en una de les històries de còmic que publiquem a la revista. Quina triaríeu?

Us agradaria compatir aventures pirates amb els Cresques? Potser voltar per Catalunya recollint tradicions amb en Joan Amades? Us instal·laríeu a la vila de l’Ornis, entre muntanyes? O sou més de vida urbana, com en Pesquis i la Baliga?

Ja frisem per llegir els vostres comentaris!

 

Amb l’enviament d’aquest formulari acceptes la política de privacitat de Cavall Fort.
Si en vols saber més, ves aquí.

38 Responses

 1. Bruno - 9 anys

  M’agradaria viure a la Tosca del bosc o a Ornis, perquè tot són aventures.

 2. Laia - 9 anys

  M’agradaria viure al còmic de la Tosca del bosc, al còmic de l’Ornis o al d’en Pesquis i la Baliga, tot i que en general m’agraden tots!!!! 😊

 3. Iona - 11 anys

  M’encantaria viure a la Tosca del bosc (sense que ningú m’enverinés ni em digués què he de fer). També a Violeta Rodamón, jo també faig circ! A Pesquis i Baliga i a Fabi i Fedó

 4. Mar - 11 anys

  A mi m’agradaria viure amb en Pesquis i la Baliga, és el més divertit i sempre me’l llegeixo primer!!!!!

 5. Martí - 12 anys

  Jo voldria viure amb en Pesquis i la Baliga perquè m’agrada molt el lloc on viuen i sempre s’ho passen bé. Seria molt divertit viure allà!

 6. Biel - 8 anys

  A mi m’agradaria viure al món del Dog i del Muix perquè tenen un concepte filosòfic que m’agrada molt. Em fan molt riure.

 7. Tura - 10 anys

  A mi m’agradaria viure al còmic de l’Ornis!
  Perquè són animals i a mi m’agraden molt. També perquè viuen entre muntanyes altes i boniques! I tinc una gossa d’atura.
  I també amb en Joan Amades, perquè no només visita Banyoles (la meva ciutat), sinó que també descobreix coses!
  També m’agraden molt Pesquis i Baliga!

 8. Fiona - 9 anys

  M’agradaria viure en el món de…
  Pesquis i Baliga, planeta Gaspar, Tosca del bosc i Ot el bruixot.
  💜💜☪💌

 9. Martí - 13 anys

  Sens dubte, entraria en les històries del Pesquis i la Baliga, ja que són els personatges més divertits de tot el Cavall Fort i sempre els passen les anècdotes més esbojarrades. També m’agradaria anar arreu de Catalanya amb el Joan Amades.

 10. Jan - 10 anys

  M’agradaria entrar al còmic d’en Pesquis i la Baliga, ja que m’agraden molt i viuen moltes aventures i són molt divertits. Els còmics d’en Pesquis i la Baliga me’ls puc llegir i rellegir cent vegades o més, són tan entretinguts! 😝😝😝
  M’agradaria molt poder viure amb en Pesquis i la Baliga, no seria pas avorrit.
  M’encanten en Pesquis i la Baliga. 🤩🤩🤩
  Aquesta és la meva opinió.

 11. Milena - 10 anys

  M’encantaria viure en el còmic de Pesquis i Baliga amb totes les aventures que viuen! O en el del Kalet, que fa molt riure!!!!!!!!

 12. Mar - 12 anys

  A mi m’agradaria viure al còmic de l’Ornis perquè és supersimpàtic i té molt bons amics. M’agradaria conèixer les seves germanes perquè són molt trapelles. M’encantaria pujar sobre un escarbat.

 13. Elisenda - 8 anys

  A mi m’agradaria viure al còmic de la Tosca del bosc, al de Pesquis i Baliga i al de la Violeta Rodamón.

 14. Julia - 10 anys

  A mi m’agradaria viure al còmic de Pesquis i Baliga. Són els meus personatges preferits i m’encanten les seves aventures 😃😌☺️🥳😜😂😜🤪

 15. Lulú - 10 anys

  A mi m’encantaria viure al món d’en Pesquis i la Baliga. És la primera pàgina de Cavall Fort que lleigeixo encara que sigui l’última!!!