Ada Parellada, guardonada amb el premi Joan Coromines

posted in: Notícies | 0
Foto: Dani Codina

Cada any, la Coordinadora d’Associacions per la Llengua Catalana (CAL) concedeix els Premis Nacionals Joan Coromines amb l’objectiu de reconèixer la tasca de persones, entitats o empreses que destaquen pel seu “compromís en la normalització de la nostra llengua, cultura i nació”. Aquest any, entre els guardonats, s’hi troba la cuinera Ada Parellada.

Els lectors de Cavall Fort i El Tatano la coneixen prou bé, l’Ada. Ja fa un parell d’anys que la responsable del restaurant Semproniana col·labora a les nostres revistes amb receptes senzilles i divertides pensades especialment per als més petits. La resta de guardonats per la CAL aquest any van ser la fundació FemCAT, la traductora Anna Casassas, el cantant Jaume Arnella, el poeta Agustí Vilar (guardó local) i la historiadora Eva Puig (a títol pòstum).

L’acte de lliurament d’aquesta divuitena edició dels premis Joan Coromines va tenir lloc dissabte passat a Sant Feliu de Llobregat. Durant l’esdeveniment es va fer un homenatge poeticomusical a l’escriptora santfeliuenca Joana Raspall.

Enhorabona a l’Ada i a la resta de guardonats!