El bosc de Haquivaqui

Títol original: Dyrene i Hakkebakkeskogen
Direcció: Rasmus A. Sivertsen
Noruega-Països Baixos, 2016
72 minuts

Està a punt d’arribar als nostres cinemes una pel·lícula noruega que us agradarà molt!

El ratolí Claus i els seus amics tenen por dels depredadors, com la guineu Marvin. Però el que els acaba la paciència és que un dia l’eriçó Horaci intenti menjar-se l’àvia ratolineta. El film està basat en El ratolí Claus i els altres animals del bosc de Haquivaqui, un conte musical molt popular a Noruega de l’artista noruec Thorbjørn Egner, conegut dibuixant i escriptor de contes, obres de teatre, i compositor de cançons i musicals per a nens. Per doblar les cançons divertides i esbojarrades de la pel·lícula, s’ha buscat un grup de música català també esbojarrat, els lleidatans Pastorets Rock, que posen veu a alguns dels personatges de Haquivaqui.

No us podeu perdre aquest musical animat d’una gran qualitat, fet amb la tècnica de filmació de la stop-motion, amb un doblatge de luxe i unes cançons de primera!

Gràcies a Pack Màgic, distribuïdora de cinema infantil català, podeu veure aquesta pel·lícula doblada al català als nostres cinemes a partir del 24 de novembre. Consulteu les cartelleres: que no se us escapi!

www.packmagic.cat

Tria: Redacció