Circ Cric

| 0
Quan:
13 de juny de 2019 – 16 de juny de 2019 tot el dia
2019-06-13T00:00:00+02:00
2019-06-17T00:00:00+02:00
On:
Sant Esteve de Palautordera
Circ Cric
Contacte:
Circ Cric
667 480 010

Circ Cric! Circ, música, teatre i sobretot pallassos en ple Parc Natural del Montseny.

Del 13 al 16 de juny el Circ Cric i l’Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera acullen la sisena edició del Festival Internacional de Pallasses, dedicat enguany a Marta Carbayo.
El programa del Festival inclou espectacles de gran qualitat artística amb la participació d’artistes nacionals i internacionals. Una cita important per a les pallasses d’arreu del món.
La figura destacada d’aquesta edició és la pallassa francesa CATHERINE GERMAIN.
La programació que dona cabuda tant a pallasses professionals,com a pallasses novelles que les podrem veure al Teatre Pare Casals, al Circ Cric, als Carrers i Places del poble o al Teatro Sobre Ruedas.
Durant tot el festival el TEATRO SOBRE RUEDAS estarà instal·lat a la Plaça Joan Serra, al bell mig del poble, amb tres espais: La Barraca, La Tartana i la Cantina, oferint espectacles de petit format durant tots els dies.
Una variada gama de propostes adreçada a totes les d’edats i en horaris ben diferents, per a tots els gustos.

Fira d’espectacles i activitats. Tot un dia ple  d’espectacles de circ, tallers, jocs, música, petites passejades, de sorpresa en sorpresa, tot un festival dins el festival!
Amb Tortell Poltrona i Circ Cric, Taller de Circ Quina Gràcia, La Victoria de les mil cares,
La Tavella i Sabanni, Trobada d’Il·lustradors, Alex Barti Show, Ademc,  Xiula, Pepsicolen, Ale Risorio, Paco Pacolmo, Maria Cavagnero, entre d’altres…

Lloc: Circ Cric, Camí Serra de Can Vilatort, 1
Població: Sant Esteve de Palautordera