Museu de Ciències Naturals de Barcelona – Museu Blau

| 0
Quan:
23 de gener de 2022 tot el dia
2022-01-23T00:00:00+01:00
2022-01-24T00:00:00+01:00
On:
Barcelona i Bassella
Museu de Ciències Naturals
Contacte:
Museu de Ciències Naturals
932 566 002

Un museu per a mirar, observar i entendre! Hi trobareu exposicions i activitats per als més petits.

Iniciem l’any amb la inauguració de la setzena edició del cicle d’activitats als parcs, platges i rius metropolitans, organitzat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i el Museu de Ciències Naturals de Barcelona (MCNB).

Una programació per a tot el 2022, plena d’activitats i propostes ben diverses per conèixer i gaudir dels espais metropolitans. Hi trobareu tallers, visites guiades, itineraris de natura, jocs en família i jornades participatives, entre d’altres, que us descobriran els valors dels parcs, les platges i els rius metropolitans. Cada cap de setmana podreu gaudir d’un espai natural diferent de l’àrea metropolitana de Barcelona.

Activitats:

Històries del bosc. Diumenge 23 de gener, a les 11h, 12h i 13h.

Estrenem el nou cicle on podreu gaudir d’una jornada de portes obertes al Museu que us permetrà visitar l’exposició Planeta Vida i les exposicions temporals (In)visibles i (O)cultes i Bebès Animals i animar-vos a pujar al Terrat Viu!

Les famílies amb infants a partir de 5 anys podreu gaudir de l’espectacle de titelles Històries de bosc. Una sessió de contes on els protagonistes són animals que recentment han arribat al Planeta.
L’aventura de la supervivència dels animals comença en el moment del seu naixement. Quins reptes i aventures es trobaran els “bebès animals” per adaptar-se al món que els envolta?
Amb la vostra ajuda i amb la visita a l’exposició Bebès Animals entendreu què necessiten els nostres amics, quins perills es troben i descobrirem com és el seu primer any de vida.

Teniu totes les activitats a www.museuciencies.bcn.cat

Inscripcions i informació:  tel. 93 256 60 02 (de dl. a dv., de 10 a 13 h) i activmuseuciencies@bcn.cat