Posa’t la gorra a la Seu Vella de Lleida

| 0
Quan:
16 de febrer de 2020 tot el dia
2020-02-16T00:00:00+01:00
2020-02-17T00:00:00+01:00
On:
Posa't la gorra
Barcelona
Espanya
Contacte:

L’objectiu de “Posa’t la gorra” és el de sensibilitzar a la societat i donar a conèixer l’existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia i pal·liar les necessitats que se’n deriven a partir del diagnòstic.

Aquest diumenge 16 de febrer a la Seu Vella de Lleida, gran festa de la solidaritat amb els infants i adolescents amb càncer! Serà ja la 7ena edició i l’AFANOC vol tornar a reunir milers de persones per fer costat a les famílies i poder seguir treballant per millorar la seva qualitat de vida.

Serà una festa de ben segur fantàstica, ja que enguany serà dedicada al món de la fantasia, un món on els infants poden projectar les seves pors, els seus somnis, neguits, inquietuds, il·lusions i gaudir de viatges màgics que els fan sentir diferents: plens d’energia, amb molta vitalitat i amb recursos per afrontar les adversitats que es donen a la vida.

Així, éssers fantàstics, varetes de fada o màgia centraran bona part de les activitats i l’escenari que s’ha preparat en aquesta edició, que serà diferent, global i molt participativa!

I tot això sota la gorra, dissenyada en aquesta ocasió per Pepe Jeans, que ens proposa un canvi de pell per fer-se més forta i resistent. Una fortalesa necessària per encarar els grans canvis que seran liderats pels joves.

Vine el pròxim 16 de febrer a la Seu Vella i descobreix la màgia de la gorra!

Posa’t la gorra. DSeu Vella de Lleida. Diumenge 16 de febrer.

Consulta les activitats a: https://posatlagorra.org

Lloc: Diversos escenaris
Població: Montblanc
www: http://posatlagorra.org