Què fareu, aquest estiu?

posted in: Fòrum | 8
Fòrum

 

 

Falta molt poc perquè acabin les classes i segur que ja teniu plans per a gaudir al màxim de les vacances, oi?

Ens agradaria que ens expliquéssiu com passareu aquest estiu: si us heu apuntat a algun casal o campament, si retrobareu els amics de l’estiu passat o fareu noves coneixences, si fareu algun viatge amb la família….

Deixeu els vostres comentaris!

8 Respostes

 1. Joel - 12 anys

  Jo aniré al casal d’estiu del Vendrell i a l’Aqualeon, Humor Amarillo, zoo i a l’agost a Paris.

 2. Jo vull viure a Barbate on són els meus avis i els meus cosins. Bon estiu!!!

 3. Mariona - 11 anys

  Jo aniré a veure la meva àvia, que viu a Tarragona. Un cop allà, visitem pobles del voltant, anem a la platja, etc. Bon Estiu!

 4. Paula - 14 anys

  Jo quasi tot l’estiu faré vela al Club de Vela Platja Llarga de Tarragona. M’encanta navegar!!! Fa un any que navego en aquest club i ja he fet dues regates.
  També aniré a la Festa Major de Montclar d’Urgell, el poble de la meva padrina. I vindrà una amiga de Montclar d’Urgell a casa meva i farà vela una setmana. Que guai!!!
  I a l’agost aniré amb la família dues setmanes a Irlanda per aprendre anglès.
  Bon estiu!!!

 5. Aïda Eloisa - 12 anys

  Jo, com que visc a Suècia, aniré amb el meu germà petit a visitar els meus avis de Segur de Calafell (Baix Penedès) durant el mes de juliol. Aprofitarem per anar a veure les Festes Majors del nostre poble i quedar amb els nostres amics, que els trobem molt a faltar!!!

 6. Paula - 14 anys

  Hola a tots! Jo aquest estiu aniré al casal de la Gleva. M’ho passo molt bé. Fas amistats i coneixes més a gent. També vaig a la piscina i a la platja moltíssims cops. Jo normalment vaig a dos càmpings de Sant Pere pescador anomenats: Les Dunes i l’Amfora. M’agraden molt. A vegades vaig amb els meus pares (i la Gina, el meu gos) amb la caravana i a vegades amb els meus avis amb l’autocaravana. Cada any marxem algun lloc amb uns amics i aquest any anem a Holanda. I fins aqui la meva programació de l’estiu. Que passeu unes bones vacanses!

 7. Inés - 10 anys

  Jo faré moltes coses: aniré a dos casals, també a uns campaments de 12 dies amb el meu cau, a Anglaterra i a dos pobles on estiuejo.
  També aniré al poble d’una amiga meva. Segur que m’ho passo molt bé. Bon estiu!!!

 8. Nora - 9 anys

  Aniré a Zarauz a fer surf, també al casal l i a un càmping que es diu Les Dunes, a Sant Pere Pescador.

Deixa una resposta